עבור לתוכן

לגבי מזעור תמונות

Featured Replies

פורסם

איך ניתן למזער תמונות, מבלי לפגוע באיכות שלהם, ו- יותר חשוב - מספר תמונות בבת אחת, ולא מעבר אחת-אחת וRESIZE? ..

יש איזו תוכנה לכך שתעשה את כולן בבת אחת? ולא תהרוס אותן?

או שאני מבקשת הרבה מדי..? ::)

תודה

פורסם

מזעור תמונות לא פוגע באיכות רק הגדלה פוגעת

עריכה:

אני חושב שזה יותר קשור לפורום גראפיקה

פורסם
  • מחבר

סבבה, אבל איך אפשר להקטין אותם בגודל הקובץ (כדי לשלוח אותן בקלות), אבל שמי שמקבל יוכל להגדילן חזרה מבלי לפגוע באיכות..? וכמה תמונות בבת אחת?

פורסם

מזעור תמונות לא פוגע באיכות רק הגדלה פוגעת

זה לא לגמריי נכון

פורסם

ארכיון ZIP או RAR

פורסם

זה סיפור אחר אבל כשאתה נכנס לפוטושופ ועושה RESIZE אז יש איבוד איכות.

פורסם

איך ניתן למזער תמונות, מבלי לפגוע באיכות שלהם, ו- יותר חשוב - מספר תמונות בבת אחת, ולא מעבר אחת-אחת וRESIZE? ..

יש איזו תוכנה לכך שתעשה את כולן בבת אחת? ולא תהרוס אותן?

או שאני מבקשת הרבה מדי..? ::)

תודה

אני לא מכיר דרך להקטין את התמונות מבלי לפגוע באיכות...... לדעתי גם אין דרך כזאת.

הקטנה של הגודל מורידה את כמו הפיקסלים ואז מורידים את יכולת הזום שאפשר לעשות לתמונה מבלי לראות טישטוש וכו'.....

לגבי שימוש ב-ZIP או RAR , זה גם לא יעזור עם התמונות הן בפורמט JPEG. תמונות בפורמט זה כבר מכווצות.....

לדוגמה, ניסיתי לכווץ תמונה ששקלה 3.50 מגה והתוצאה היתה קובץ ZIP בגודל 3.49 מגה.

לגבי השאלה השניה...... אולי יש את התכונה הזאת ב -PHOTOSHOP או PHOTOSHOP ELEMENTS......

פורסם

סבבה, אבל איך אפשר להקטין אותם בגודל הקובץ (כדי לשלוח אותן בקלות), אבל שמי שמקבל יוכל להגדילן חזרה מבלי לפגוע באיכות..? וכמה תמונות בבת אחת?

אז רגע, את רוצה להקטין את התמונות או את המשקל שלהן?

(במלים אחרות, את רוצה שתצא תמונה יותר קטנה, ברזולוציה יותר קטנה, או שתצא תמונה יותר "קלה", כדי שיהיה אפשר למשל לשלוח בקלות באימייל?)

אם את רוצה רק להקטין את המשקל, אין יותר מדי אפשרויות לעשות את זה, תמונות JPEG הן כבר מכווצות.

מצד שני, אם תקטיני את גודל התמונה המשקל יקטן בהתאם, אבל אז תרד האיכות - מי שיקבל את התמונה יראה אותה יותר קטנה ואם הוא יגדיל אותה לרזולוציה המקורית, היא תראה קצת מרוחה.

כדי להקטין את גודל התמונה יש כמה דרכים. דרך אחת (שאני מניח שהיא יותר איכותית, אבל אין לי איך לבדוק את זה) היא לעשות את זה תמונה-תמונה בפוטושופ.

אבל הדרך המהירה והקלה כדי לעשות את זה למספר גדול של תמונות זה בעזרת ה-image resizer של מיקרוסופט, שנמצא ב-power tools של XP. (תסתכלי בצד ימין למטה, יש לינק לקובץ Image Resizer)

אחרי שתתקיני את הקובץ, יתווסף לך לתפריט שנפתח בעכבר הימני "resize pictures", שפותח מין אפליקציה כזאת שמאפשרת לשנות רזולוציה במהירות לכמה תמונות שאת רוצה בבת אחת.

פורסם
  • מחבר

יו, מגניב, תודה. :)

פורסם

גם AcdSee תוכנה ממש פשוטה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים