פורסם 2005 באוקטובר 519 שנים שלום לכולם!אני מעוניין לשים מחשב בסלון שלי לשמיעת מוזיקה ולראות סרטים(DD-DTS)השאלה היא איזה מחשב הכי בסיסי אני צריך לעניין הזה!לא חייב מחשב חדש אלא אולי קומבינציה של פנטיום 3 אפילו!ואיזה תוכנית עלי להשתמש בכדי לראות תפריטים בבירור על הטלוויזיה!
פורסם 2005 באוקטובר 519 שנים מחבר עקרונית יש לי מחשב פנטיום 3 עם כרטיס רדאון 8500 שנראה לי שזה מספיקכל הציוד ההיקפי בסלון יש לי מערכת קולנוע מגבר טוב וכו
פורסם 2005 באוקטובר 519 שנים מחבר עקרונית רציתי לדעת אם פנטיום 3 500 או 600 מגה הרץ עם 256 מגה זכרוןיכול לעמוד בדרישות ואיך אני מסדר את האודיו כי בפנטיום 3 יש לי רק סטיראוומה הכרטיס הכי זול שתומך בקוקסיאל או באופטיואיזו תוכנה מומלצת לשימוש על טלוויזיה
פורסם 2005 באוקטובר 519 שנים במידה ואתה משתמש ב-Windows XP, אז התוכנה הכי מומלצת ל-HTPC היא Meedio.מה המחיר של ה-Audigy 2?אתה יכול להשיג את AudioTrak Maya 7.1 Sound Card עם יציאה אופטית ב-565 ש"ח, או את BlueGears HDA X-Mystique 7.1 Gold עם יציאה אופטית וקואקסיאלית ב-680 ש"ח.דרך אגב, מה לגבי מארז HTPC יפה שישתלב עם מערכת הסטריאו שלך בסלון?
פורסם 2005 באוקטובר 619 שנים מארז הייתי לוקח את ה ANTEC SONATA 1 או 2.שניהם מאוד שקטים ,מעוצבים יפה,ההבדל בינהם הוא בספקשעבר שינוי מספק של 350W לספק של 450W ועד כמה שיפורים בעיצוב.המארז שקט ונחשב מארז HTPC מצויין בקרב רבים,המחיר שלו הוא735 לסונטה 1 ו -850 לסונטה 2 בנועה.http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=183בהצלחה.
פורסם 2005 באוקטובר 619 שנים מארז הייתי לוקח את ה ANTEC SONATA 1 או 2.שניהם מאוד שקטים ,מעוצבים יפה,ההבדל בינהם הוא בספקשעבר שינוי מספק של 350W לספק של 450W ועד כמה שיפורים בעיצוב.המארז שקט ונחשב מארז HTPC מצויין בקרב רבים,המחיר שלו הוא735 לסונטה 1 ו -850 לסונטה 2 בנועה.http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=183בהצלחה.סונטה בסלון? ממש לא...
פורסם 2005 באוקטובר 619 שנים לדעתי, המארזים הכי טובים ל-HTPC הם מארזי ה-HTPC של Ahanix. אלה מארזים מאוד מומלצים עם גימור איכותי שמשתלבים היטב במערכת סטריאו של קולנוע בייתי (בין הרסיבר לנגן DVD). הבעיה היא שהם מאוד יקרים (כ-1,300 ש"ח), אבל אפשר להשיג אותם גם ב-1,000 ש"ח (שזה גם די הרבה).
פורסם 2005 באוקטובר 619 שנים יש גם את המארזים של ליאן לי אשר מקוררים טוב -אבל שוב אני לא רוצה לחשוב על המחיר
פורסם 2005 באוקטובר 719 שנים אם אתה ממש לחוץ בכסף אתה תמיד יכול לבנות איזה מארז נחמד או להשים מארז רגיל של המחשב עם כמה מאווררים שקטים (להחביא אותו איפשהו בסלון)... אבל כמובן אם חשוב לך היופי ויש לך כסף אז.....
פורסם 2005 באוקטובר 719 שנים לדעתי, המארזים הכי טובים ל-HTPC הם מארזי ה-HTPC של Ahanix. אלה מארזים מאוד מומלצים עם גימור איכותי שמשתלבים היטב במערכת סטריאו של קולנוע בייתי (בין הרסיבר לנגן DVD). הבעיה היא שהם מאוד יקרים (כ-1,300 ש"ח), אבל אפשר להשיג אותם גם ב-1,000 ש"ח (שזה גם די הרבה). :smile1: חבוב אם יש לך כסף לך על אחד כזה!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.