פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים שלום יש לי את הרמקולים האלה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=27550 אלה לוגיטק x-220 יש להם חיבור לאוזניות אני לא משתמש בו אבל פעם ניסיתי וראיתי שאי אפשר להגביר ולהנמיך את הווליום אז רציתי לדעת אם זה בכול הרמקולים ככה או שזו בעיה ברמקולים שלי ? תודה לעוזרים
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים אתה לא מסביר את עצמך כמו שצריךאתה אומר שכשאתה מחבר את האוזניות אתה לא יכול להוריד ולהרים את העוצמה של הרמקולים ? או שסתם אתה לא יכול להרים ולהוריד עוצמה של הרמקולים כשהם מחוברים למחשב ? לחבר שלי יש את הרמקולים האלה והוא יכול להגביה ולהנמיך וליום ..
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים מחבר נכון יש חיבור לאוזניות אז כשאני מחבר את האוזניות לרמקולים אז זה נשאר על ווליום קבוע ואני לא יכול להנמיך ולא יכול להגביר את הווליום באוזניות
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים זה תלוי בתכנון של הרמקולים. שלך פשוטים יחסית, לכן לוג'יטק כנראה וויתרו על הפיצ'ר הזה. תנמיך מהמחשב.
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים מחבר כל הקטע שאני רוצה להגביר לא להנמיך. אפשר אכשהו לחבר את האוזניות לרמקולים ולהגביר את הווליום דרך המחשב ? וזה לא רק ברמקולים שלי ככה זה בכל הרמקולים ככה?
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים אם כל הגדרות הווליום הן אכן על המקסימום, הרי שאתה צריך מגבר אוזניות, או כרטיס קול עם מגבר פנימי חזק יותר, או רמקולים שכוללים גם הגברה לחיבור אוזניות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.