עבור לתוכן

קניית האמר מהצבא

Featured Replies

פורסם

האמר "מתהפך מ-א-ו-ד בקלות" ? :lol: :lol: :lol:

אתה טמבל או סתם עילג? הוא אמר שהוא לא יכול לקנות האמר אז שיקנה ג'יפ אמריקאי או ג'פס...

• תגובות 96
  • צפיות 11.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא ברור לי ההגיון לא לאפשר לאותו רכב לנסוע על הכביש, כשההבדל הוא בצבע הבגדים של הנהג..

פורסם

נווו, לא שיחקת בבאטלפילד 2?! :bash:

וואלה שגיא איזה מצחיקול אתה.. תאמין לי.... צריך לתת לך מופע בקאמל קומדי קלאב זה עלבון מה שעושים לך פה..

דן... מי אמר לך שאין אישור לנסוע על הכבישים... כל מה שאנשים אומרים פה מונפץ מהתחת, כל רכב מאוזרח יש לו אישור לנוע על הכביש. נקודה.

פורסם
  • מחבר

אם היה לי נסיון,רשיון מתאים,ואולי היתי מבוגר בכמה שנים,לא היתי מתנגד לקנות האמר לנסיעה בשטח.

אני רוכב מוטוקרוס,והאופנוע נוסע עם אבא שלי על הגרר ואני לא מטומטמם מספיק לנסוע איתו בכבישים ציבוריים(במיוחד בגלל שאופנועי מוטוקרוס לא חוקיים בארץ=אין ביטוח :-\)

אבל בוא נעזוב את זה כרגע,משום שזו עוד הוכחה שהמדינה הזאתי לא מתקדמת מספיק,אפילו את החוק של הספורט המוטורי קשה להם להעביר,אבל שמדברים על קניית וולו חדשים לשרי הכנסת כולם בעד,חראות.

אגב רוקפורד,BF2 לא כזה משחק משהו..

NAM עדיף :nixweiss:

אגב לא אמרתי שאני יכול לקנות שום דבר,אני חושב שזה סתם ביזבוז לקנות רכב כזה בלי נסיון נהיגה מתאים,וזה משהו שאין לי בנתיים.

אולי עוד כמה שנים,שאני ידע לנהוג יותר טוב ואצבור נסיון(וכסף :lol:)

פורסם
[ U S A lR  ][/\][ link=topic=143949.msg1208679#msg1208679 date=1128511860]

לא ' date='האמר לא, אבל ג'יפ אמריקאי  יהיה מאוד מאוד נחמד  לקנות מהצבא אם לא חטפו את כולם זה ג'יפ קטן כמו באגי אפשר לעשות אותו מהמם!אם קצת טעם והשקעה תהיה יצירתי :xyxthumbs:

[/quote']

הג'יפ שאתה מדבר עליו זה הג'פס, לפי מה ששמעתי מוכרים אותו במחיר בדיחה, 2000 שקל ליחידה (בערך בשווי המתכת), ולא אין לרכב אישור לסוע על הכביש.

אגב במכרזים אין אפשרות לעשות נסיעת מבחן או אפילו להתניע את הרכב, מה שאתה רואה אתה קונה.

פורסם

האמר "מתהפך מ-א-ו-ד בקלות" ?  :lol: :lol: :lol:

הוא דיבר על ג'יפ אמריקאי ניראה לי ! ודרך אגב תיתפלא האמר בגלל שיש לו מתלים ניפרדים וכולל מיגון הוא קפיצי למדיי מה שגורם לו לקפץ כמו כדורסל במהירות ובכך לאבד שליטה והופ לתעלה !!! לפחות פעמיים בשבוע זה קורה ודרך אגב הגחון שלו לא הכי ממוגן ככה שמספיק רימון יד כדי להשבית אותו ואת הנוסעים שבו!!! וראיתי מקרים ש 4 קילו חומר נפץ הספיק טוטאלוס פלוס קטיעת רגל והרוג!

פורסם

מטען צד של כמה עשרות קילו לא הפך האמר בגדוד של חבר שלי... אז אתה רוצה ש-4 קילו יהפכו אותו?

ויכול להיות שהוא התכוון ל"אביר" שמתהפך בקלות ולא להאמר.

פורסם
  • מחבר

הג'יפ שאתה מדבר עליו זה הג'פס, לפי מה ששמעתי מוכרים אותו במחיר בדיחה, 2000 שקל ליחידה (בערך בשווי המתכת), ולא אין לרכב אישור לסוע על הכביש.

אגב במכרזים אין אפשרות לעשות נסיעת מבחן או אפילו להתניע את הרכב, מה שאתה רואה אתה קונה.

איפה אפשר לקנות משהו כזה?

איזה רשיון הוא מצריך?

פורסם

מטען צד של כמה עשרות קילו לא הפך האמר בגדוד של חבר שלי... אז אתה רוצה ש-4 קילו יהפכו אותו?

אתה מסוגל לקרוא כמה תגובות מעלך? כנראה שזה מאוד קשה לראות שהתכוונתי לג'פס ולא להאמר ובטח לאביר

פורסם
[ U S A lR  ][/\][ link=topic=143949.msg1208703#msg1208703 date=1128512638]

הוא דיבר על ג'יפ אמריקאי ניראה לי ! ודרך אגב תיתפלא האמר בגלל שיש לו מתלים ניפרדים וכולל מיגון הוא קפיצי למדיי מה שגורם לו לקפץ כמו כדורסל במהירות ובכך לאבד שליטה והופ לתעלה !!! לפחות פעמיים בשבוע זה קורה ודרך אגב הגחון שלו לא הכי ממוגן ככה שמספיק רימון יד כדי להשבית אותו ואת הנוסעים שבו!!! וראיתי מקרים ש 4 קילו חומר נפץ הספיק טוטאלוס פלוס קטיעת רגל והרוג!

הרבה שטויות...

דבר ראשון מספיק אפילו בקבוק מולוטוב, או אפילו בלוק מקומה שלישית על המיכסה מנוע בשביל להשביט האמר ממוגן, למה כי המכסה מנוע של האמר ממוגן ורגיל עשוי מפיברגלס.

תא הלוחמים של האמר הממוגן יותר ממוגן מתא הלוחמים של הזלדה (נגמש M113 רגיל), ואתה יכול לראות תמונות מעירק של האמרים ממוגנים (רוב האמרים הממוגנים שם מוגנו בארץ, כמה הבסוד), שקיבלו מטעני קלע של יותר מ20 קילו, ואפילו מטעני צד מאולטרים כבדים (פגזי אלטילריה ומרגמות שהוסבו למטען), ולרוב הצוות שיושב בתוך האמר יותר עם פגיעות לא חומרות, אבל להגזים ולומר ש4 קילו קיפח חיים.

פורסם

שים לו אותו בגחון למטה איפה שהגיר יושב זה מרים לו תאמא שלו ולא מטען צד כי הוא ממגן בצדדים אבל למטה פחחחחחחח מכה עם מברג עושה לך חור זה פיבר ופח דק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם

^^^^

לא הבנתי מילה אחת ממה שכתבת פה

פורסם
  • מחבר

אז בעצם מה שאתה אומר שאפשר לקנות האמר,להוביל אותו לשטח על ידי גרר לשטח,ולנסוע?

כמה בערך משהו כזה עולה?

פורסם

מכירות האמרים צבאיים בוצעו כבר בעבר

רכבים הצבאיים שמוציאים למכרז משהב"ט לא כולם במצב חמור, תלוי איך שמרו עליהם...

ביישוב רביבים לקב"ט יש האמר שנקנה ממכרז משהב"ט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים