עבור לתוכן

מפרט לגיימר 5000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני מקווה שאתה מודע לחוסר ההיגיון במה שהרגע אמרת. :s07:

אין שום קשר לכמה המשחק חדש או ישן

תסכים איתי שדום 3 נראה הרבה יותר טוב מ BF2

וגם unreal2 נראה יותר טוב

וגם UT2004.........

כל משחק משתמש במנוע מסוים, ובפילטרים מסוימים. עם חלק ה 6600 מתמודד יותר טוב, עם חלק ה X800

ה X800 גם לא מרעיש בכלל, ומתחמם פחות. מניסיון.

• תגובות 33
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

120GB עולה כמו 160GB

20 שקל הפרש בד"כ

וה GTO הוא יותר טוב

killer47

אל תדבר שטויות סבבה

שים לב שזה 4FPS מקסימום

הפוך יש גם מקרים של 10FPS לטובת ה X800GT

ולפי ביקורות אחרות גם יותר (ראיתי רק את העמוד של BF2 D3 ו Everquest II)

פורסם

אני מקווה שאתה מודע לחוסר ההיגיון במה שהרגע אמרת.  :s07:

אין שום קשר לכמה המשחק חדש או ישן

תסכים איתי שדום 3 נראה הרבה יותר טוב מ BF2

וגם unreal2 נראה יותר טוב

וגם UT2004.........

כל משחק משתמש במנוע מסוים, ובפילטרים מסוימים. עם חלק ה 6600 מתמודד יותר טוב, עם חלק ה X800

ה X800 גם לא מרעיש בכלל, ומתחמם פחות. מניסיון.

אני מודע מצויין למה שאני אומר DOOM3 פחות יפה גראפית מי BF2 ..........

ובטח שגם U2 וUT 2004 נראים 0 לעומת BF2

BF2 משתמש בטכנולוגיה גבוה יותר ובגלל זה הוא הבחן הכי התאים מי כל האחרים....כי בעתיד לא יבנו משחקים על המנוע של U2 נכון!! :screwy:

BF2

פורסם

לפי מה שראיתי יש 100 שקל הפרש בין ה 120 ל 160 ג'יגה (80, אבל נעגל)

תודה על העדכון.

אני צריך למצוא את הביקורת של HEXUS, ביקורת מצוינת

בהשוואה בין ה 6600GT ל X800GT ה X800 לוקח

בהשוואה בין ה 6600GT ל X800GTO ה X800 לוקח בלי למצמץ :S שווה את ההשקעה של 180 ש"ח נוספים לדעתי.

תודה שאתה מעדכן ומתקן אותי ליאור, מטעויות לומדים :]

פורסם

לפי מה שראיתי יש 100 שקל הפרש בין ה 120 ל 160 ג'יגה (80, אבל נעגל)

תודה על העדכון.

אני צריך למצוא את הביקורת של HEXUS, ביקורת מצוינת

בהשוואה בין ה 6600GT ל X800GT ה X800 לוקח

בהשוואה בין ה 6600GT ל X800GTO ה X800 לוקח בלי למצמץ :S שווה את ההשקעה של 180 ש"ח נוספים לדעתי.

תודה שאתה מעדכן ומתקן אותי ליאור, מטעויות לומדים :]

מחירים לא מעודכנים

תבדוק מחירים בחנויות גדולות בארץ ובחו"ל

פורסם

אם מדברים בכללי אני ממש לא מבין אנשים ב5000 שקל הם יכולים לקנות משהו באמת פצצה בחול אבל לא הם חייבים לקנות את זה פה?!

:screwy:

לא מבין כאלו אנשים!! :nixweiss:

פורסם

1- מחיר משלוח

2- אחריות

3- בעיות בייבוא

4- מכס

5- בלאגן+אין מי שירכיב (אם ייהרס חלק בהרכבה פרטית, נדפקת)

טיפת היגיון ידידי.

פורסם

1- מחיר משלוח

2- אחריות

3- בעיות בייבוא

4- מכס

5- בלאגן+אין מי שירכיב (אם ייהרס חלק בהרכבה פרטית, נדפקת)

טיפת היגיון ידידי.

1.בדרך כלל המשלוח כבר כלול במחיר!

2.מה הבעיה פה בדיוק?

3.^^כנל

4.^^כנל

5.מרכיבים את זה שם אני מדבר על כל המחשב ולא חלקים חלקים,וגם אפשר לקנות שם חלקים וללכת לחנות פה לשלם קצת כסף והם ירכיבו לך את זה+אחריות כמובן!

פורסם

1- ממש לא!! הלוואי והיה, הייתי קונה פי 4 ממה שאני קונה מחו"ל היום, שזה גם ככה הרבה

2- אחריות תמיד טוב שיש. אם חלק מגיע פגום? תתחיל להתעסק עם לשלוח את זה לחו"ל ולקבל חלפים רק כעבור חודש בלי מי שירכיב לך אותם?

3- אם הדואר ממען את החבילה שלך ליעד לא נכון או שהיא נדפקת בדרך? אין אחריות על זה!

4- המכס מגיע בלי בעיות ל 20 אחוז. תעשה 20 אחוז מ 5000 שקל. יוצא שאתה משלם 1000 שקל מכס! ואי אפשר להגניב מחשב במכס.

5- צודק. סבבה.

פורסם

1.בדרך כלל המשלוח כבר כלול במחיר!

2.מה הבעיה פה בדיוק?

3.^^כנל

4.^^כנל

5.מרכיבים את זה שם אני מדבר על כל המחשב ולא חלקים חלקים,וגם אפשר לקנות שם חלקים וללכת לחנות פה לשלם קצת כסף והם ירכיבו לך את זה+אחריות כמובן!

1. לא למשלוח בינ"ל

2. אף יבואן לא ייתן לך אחריות על משהו שלא קנית דרכו. המשלוח ליצרן בחו"ל עולה לו כסף. אף יבואן לא קם בבוקר לשם שמיים

3. אם זה רכיב נדיר הם יכולים לעכב אותו בטענה שהם לא יודעים למה הוא משמש, ואם לגבות עליו מכס ואם כן כמה אחוז

4. כמו למעלה

5. אף חנות לא תתן לך אחריות על רכיבים שלא קנית אצלה

והרבה חנויות (בעיקר הגדולות שיכולות להרשות לעצמן) לא יסכימו להרכיב

Pika007

ממישהו שמצהיר על עצמו שהוא קונה "הרבה" מחו"ל (לפי הגדרתך)

הייתי מצפה שתדע שעל חלקי מחשב אין מכס, במילים אחרות 0% מכס

אבל יש 16.5% מע"מ

פורסם

אני קונה הרבה ב ebay

אבל לא חלקי מחשב. המון דברים אחרים כן. למשל אני יודע שמכס על סוללות יש 78%, מגוחך ואידיוטי לגמרי. אחרי וויכוח של שבוע עם המכס והרבה צעקות הצלחתי להוציא סוללה שהזמנתי בלי לשלם את עלות המכס המגוחכת, ורק את המע"מ.

עדיין, 16.5 אחוז מ 5000 שקל, זה עדיין יותר מדי. 780 שקל במקום 1000. מה השגנו בזה?

פורסם

הכל תלוי ממי ומאיפה אתה קונה!!

וגם בדרך כלל משלוח בנל עולה כ 50% גג(מי US)

וגם מאיפה שאני יקנה הם עושים משלוח אקספרס עם שליח עד הבית+האחריות ככה הם משלמים על זה!!(כולל משלוח כמובן)

וגם עם אתה קונה מחשב נגיד מי אילת ואתה גר בחיפה אז גם שם המשלוח יכול להדפק!

וגם המחירים כל כך זולים שאפשר להעביר את זה במחס ועדין זה יוצא יותר זול!!+יש דברים בלעדיים בחול שבארץ לא מוכרים!!

פורסם

אני קונה הרבה ב ebay

אבל לא חלקי מחשב. המון דברים אחרים כן. למשל אני יודע שמכס על סוללות יש 78%, מגוחך ואידיוטי לגמרי. אחרי וויכוח של שבוע עם המכס והרבה צעקות הצלחתי להוציא סוללה שהזמנתי בלי לשלם את עלות המכס המגוחכת, ורק את המע"מ.

עדיין, 16.5 אחוז מ 5000 שקל, זה עדיין יותר מדי. 780 שקל במקום 1000. מה השגנו בזה?

בעיקר במפרטי High-End זה משתלם לספוג את המע"מ אבל לקנות מחו"ל שזה יכול לצאת זול במאות אחוזים

ועוד לא דיברנו על מקרים שיש מישהו שייקח את זה אצלו בתיק ויעבור במסלול הירוק

אין מע"מ ואין כלום

אל תחפש רווח במפרטי Low-Mid-End כי הם ייצאו אחוזים בודדים אם בכלל (כי גם הרווח של היבואנים והחנויות על חלקים כאלה הם נמוכים)

פורסם

Killer היקר, כמות השטויות שאתה פולט בלתי נתפסת.

1- לא משנה מאיפה אתה קונה, אם זה משלוח בינ"ל- לחנות עצמה אין חברת משלוחים, ואין דרך לבטח את המשלוח (אלא אם כן אתה משלם ביטוח משלוח, שעולה כ 50-100 דולר למוצרים בשווי 1000 דולר בערך)

2- מה אתה משווה בכלל?!?!?!? להשוות משהו שמובילים במשאית מרחק של 300-400 ק"מ לא משתווה לכמה אפילו קילומטרים טובים במטוס! בנוסף לעובדה שכל המחסנים נמצאים בד"כ בת"א, ככה שזה עסק שונה לגמרי :)

חוץ מזה- מי הטמבל שיזמין מחשב מאילת לחיפה? ???

3- על כל מוצר מעל 50 דולר שמגיע כיחידה אחת יש מע"מ. אני לא מאמין שתמצא מחשב כלשהו בפחות מ 50 דולר :S.

ליאור- מדברים על משלוח, לא על ייבוא אישי, ששם יש הרבה פחות בעיות

פורסם

שום שטויות.......המשלוח כלול וזה חברת משלוחים אם שליח עד הבית+יש אחריות למשלוח וזה כלול במחיר...... :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים