פורסם 2002 באוגוסט 1123 שנים מעניין אותי לדעת אם יש קשר בין ההארדיסק לזה שבהרבה משחקים (לא כולם) בדקה הראשונה בערך של המשחק אחרי שזה טוען בפעם הראשונה יש מלא Slow Downs כאלו ורואים שזה טוען הרבה בהארדיסק.זה ככה אצל כולם או רק אצלי?זה קורה הכי הרבה אצלי ב-Flight Simulator 2002 בעיר כמו Chicago, LA, New-York - בכל עיר שיש מלא בניינים.יש לי Maxtor 40gb ATA100 בן 8 חודשים בערך, Athlon XP 1600, Radeon 8500.בקרוב אני מקבל GF 4 Ti 4200 במקום הזבל של Palit אז אני אדע אם יש קשר לכרטיס מסך או לא.
פורסם 2002 באוגוסט 1123 שנים לא נראה שהכרטיס ולא ההרדיסק . אני חושב שאתה צריך לעשות איחוי ( defragmentation) אם אתה לא יודע מה זה אז ככה תכנס ל : my computer>disk c>tools>defragment בקשר ל דיסק C אתה יכול גם לעשות לדיסק D ובקיצה לכל הכוננים זה אמור לעזור עריכה: אתה גם יכול להתקין את התוכנה הידועה NORTON UTILITIES 2002 היא תעשה בדיקה מקיפה על כל המחשב שלך. ואם זה לא יעזור אתה יכול לקרוא את המדריך ל TWEAKING שפורסם כאן באתר. ועוד משהו מאיפה יש לך את המשחק אני רוצה לבדוק אותו על המחשב שלי גם כן ( אפשר להשיג את המשחק כ RIP ? או שרק על 3 דיסקים?)
פורסם 2002 באוגוסט 1123 שנים גם אצלי זה ככה, כשהוא טוען בפעם ראשונה יש תחילה איטיות ואחרי זה זה בסדרבכל מקרה הארד שלי עוד יותר ישן משלך וגם כרטיס מסך פחות טוב אבל אני חושב שיש קשרמשגם כשקובץ swap מתנפח אני מתחיל לסבול מהאטה במשחק
פורסם 2002 באוגוסט 1123 שנים לפי דעתי הבחור צודק זה שאמר שצריך לעשות defragment. לי אין את התקיעות האלה בהתחלה, ויש לי 256 DDR ואני עושה כל יום defragment....אל תשאלו אותי למה
פורסם 2002 באוגוסט 1123 שנים כנראה המשחק לא יודע להוציא את המיטב מהמחשב, אם זה רק במשחק 1 אז אין סיבה להחליף חלקים! איך במשחקים אחרים?
פורסם 2002 באוגוסט 1123 שנים זה יהרוס לך את הדיסק...תעשה רק אחרי חוחדש, או אחרי המון המון המון התקנות והרצות של תוכנות.
פורסם 2002 באוגוסט 1123 שנים יותר זיכרון ימנע את הצורך ב SWAPPING ויאפשר טעינה מראש של כל הפרטים.הוא צודק !כשיש חוסר זיכרון (בד"כ בגלל ש WINDOW לא משחרר אותו ומבזבז אותו סתם) אתה עובד עם SWAP FILE זכרון עובד בנאנו שניות והארד דיסק במילי שניות - בגלל זה יש תקיעות כי ההארד דיסק הרבה ! יותר איטיכמות זיכרון של 256MB ומעלה נכו להיום פותרת את הבעייה
פורסם 2002 באוגוסט 1123 שנים אז בגלל זה צריכים לסדר את ההרד דיסק כך הוא יהיה יותר נהיר בקצת ואז לא תרגיש שום דבר !
פורסם 2002 באוגוסט 1123 שנים יש לי אמנם לא 256 מגה אלא רק 192 אבל הדבר לא קורה ולא משפיעבמשחקים אחרים חוץ מAliens vs Predator2 שרק שמה הוא זולל swap כמו לא יודע מהמשחקים אחרים זה בסדר, אני יכול לשחק שעות והswap לא מתנפח הרבה
פורסם 2002 באוגוסט 1123 שנים מחבר פעם אחרונה שעשיתי Defragment לא הרגשתי שום הבדל בכלום...יש לי 256mb DDR.זה עושה את זה גם בדמו של BF 1942.למי שאמר שזה פועל לו מצויין, אתם משחקים על ה-Highest Details???
פורסם 2002 באוגוסט 1123 שנים מחבר פטרתי את האיטיות ב-FS2002 ע"י הורדת ה-View Distance מ-150 miles ל-90 miles.לא רואים שום הבדל במרחק (אני לא רואה לפחות) ואין שום איטיות בהתחלה.יש לי עוד בעיה במשחק שאולי אתם יודעים איך פותרים:בלילה כשאני ב-Cockpit View בקושי רואים את האורות של המסלולים בשדות תעופה וזה מאוד קשה לנחות או בכלל לזהות את המסלול.ברגע שעוברים ל-3D Cockpit או לתמונה מבחוץ האורות נראים מצויין.גם לא לכל המטוסים יש 3D Cockpit.מישהו יודע למה זה ככה?
פורסם 2002 באוגוסט 1223 שנים יש לי אמנם לא 256 מגה אלא רק 192 אבל הדבר לא קורה ולא משפיעבמשחקים אחרים חוץ מAliens vs Predator2 שרק שמה הוא זולל swap כמו לא יודע מהמשחקים אחרים זה בסדר, אני יכול לשחק שעות והswap לא מתנפח הרבהAVP2 הוא מישחק מעולה עם בעייה גדולה אחת - LITHTECH ועוד עם D3D בלבד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.