פורסם 2005 באוקטובר 420 שנים הייאני מעוניין שתמליצו לי על UPS טוב..היה לי את של חברת Advice בעוצמה של 750va אך לצערי הסוללה הלכה לעולמה (האל פסק בן 5 שנים)ראיתי שכיום יש של כל מיני חברות נוספות ואני מתבלבל בין המבחר, תוכלו להמליץ לי על חברהודגם טוב?(אני מעוניין שהוא יגבה לי רק את מחשב והמסך, עדיף ל-10 דקות ויותר..)כמו כן תוכלו להמליץ לי על ספק כוח של Thermaltake (עדיפות שלי) בעל 2 מאווררים?ראיתי דגם מסויים.. http://www.thermaltake.com/purepower/w006768/w006768.htmהאם הוא בעל 2 מאווררים? ואם לא, אז האם המאוורר בגודל 12ס"מ שלו שואב אוויר חם החוצה?
פורסם 2005 באוקטובר 420 שנים לי יש נסיון ארוך וטוב עם Advice וגם עם GamaTronicמה המעבד והכרטיס מסך שלך? לפי זה אפשר להגיד כמה דירוג VA אתה צריךוספקי כוח של TT לא שווים את המחיר שלהםאם אתה יכול להשיג של חברות אחרות תוכל לפרט אותן כאן?כי TT אמור להיות באמת המוצא האחרון וגם אז לא תמיד
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים מחבר המפרט שלי מופיע בקישור למפרט המחשב בצד,אני מעוניין בספק בעל 3 מאווררים.. ובעל יותר מ- 400W
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים יספיק לך גם 350W של חברה טובהעדיף בתקן ATX v2.01FSP 350W ב 260 שקל יעשה את העבודה מצויןאל פסק בדירוג 600VA יעשה את העבודהאחד של GamaTronic אצלי בעבודה מחזיק 2 מחשבים + 3 מסכים (בדירוג של 750VA ושני מחשבים עם כרטיסי מסך חלשים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.