פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים תגובות מהסוג הזה ממש לא עוזרות לי אבל אני סגור על ה- Zen Micro.מישהו יכול להמליץ לי על צבע שנראה טוב גם במציאות?אני אהבתי את השחור...!!
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים שמע אחי, לי יש את הזן, נגן פצצה מרוצה ממנו עד הגג, אל תקשיב לכולם, קח אותו. עכשיו, לי יש כתום, שהוא יפה מאוד, אבל הצבע זה כבר לטעמך....
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים אהבתי תשחור אבל הכחול גם יפה מאוד.הינה הצבעים שקיימיםסגולת, ירוק, לבן, צהוב, שחור, כחול, כתום, אדום, כחול ,כהה, כסוף.
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים שמע אחי, לי יש את הזן, נגן פצצה מרוצה ממנו עד הגג, אל תקשיב לכולם, קח אותו. עכשיו, לי יש כתום, שהוא יפה מאוד, אבל הצבע זה כבר לטעמך.... הוא פצצה אבל H10 יותר פצצה כמו שאמרתי יצא לי להשוות ביניהם בגדול האיכות היא אותה איכות... אבל בגלל מסך צבעוני ועיצוב (אבל זה כבר עניין של טעם) הH10 לוקח
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים לדעתי להסתובב עם נגן לבן (לאו דווקא אייפוד) זה הכי יפה,מתאים יפה תמיד, מתאים תמיד, ואלגנטי
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים ואללה....... לא!הצבע משנה, כי נגן MP3 זה דבר שאתה מסתובב איתו דיי הרבה, ולמה להסתובב עם נגן בצבע שאתה לא אוהב?
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים אבל עדיין זה לא הדבר הכי מכריע בקני ית נגןאבל אם יש כמה אופציות אז באמת עדיף ללכת על צבע שהכי אוהבים
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים נכון, אבל ברגע שבוחרים נגן, ויש לו אפשרות של כמה צבעים, עדיף צבע שאוהבים
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים אחי, זה בשבילך עכשיו.תקשיב לי אני רוצה רק לטובתך, תאמין לי.לי יש אייריבר H10 ואני נהנה ממנו בכל רגע ורגע, הוא עדיף לדעתי ולדעת DMX על המיקרו(גם על עוד אנשים, הבעיה שהם לא נכנסים לת'רד הזה).תנסה ללכת לחנות, להחזיק את שניהם ביד (אם אפשר גם לשמוע ולראות איך הם פועלים) ואתה כבר תקבע משם מה אתה רוצה.שוב, שיקול שלך.
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים מחבר טוב קודם כל אני מצטער שאני מגיב קצת באיחור אבל לא הייתה לי גישה למחשב. הזמנתי את הזן מיקרו בסופו של דבר ואני מקווה שלא אתחרט. בנוגע לצבע, לקחתי את האדום שהוא הצבע האהוב עליי ובמקרה גם הצבע היחידי שיכולתי להשיג היכן שרציתי ככה שכולם מרוצים תודה לכולם על העזרה, חוויות בהמשך...
פורסם 2005 באוקטובר 1120 שנים אגב יש ביקורת מקיפה שהכנתי בנושא של זן מיקרו (עבדתי עליו הרבה...) ויש בו גם השוואה ליריבו אייפוד מיני...אתה מוזמן לראות אותו...http://www.pvmp3.info/reviews.php?id=0007
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.