פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים ללא אוברקלוק ה 7800GT יהיה עדיףבמקרה שאתה בוחר בזה אני הייתי לוקח ג'יגה זכרון בסטיק בודד כדי לאפשר בעתיד הוספת של עוד ג'יגהעם אוברקלוק ה X800GTO2 + 2GB יהיה עדיף לדעתיכי ה X800GTO2 יתפקד כ X850XT PE שהוא לא גרוע בכלל (בכלל בכלל)וגם יהיה 2GB זכרון, שהמגמה של משחקים היא לנצל את זה וכבר היום יש משחקים שמרוויחים מזהX850XT PE חלש מה7800GT (לא משמעותית).ה7800GT מנצל יותר טוב את המשחקים.ובעתיד אם יהיה לו כסף יוסיף עוד סטיק.
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים אוקי, במידה ואני לוקח את ה-7800 כדאי לקחת לוח עם sli או שזה כבר לא משנה כל כך? רוב המפרט שלי כבר די סגור ועכשיו זה בעיקר מה שמעכב אותי. בטח שעדיף SLI לעתיד!!......+בדריוורים החדשים סדרה 8 יש תמיכה בSLI מי 2 כרטיסים שונים(בדגם)אז בעתיד תוכל להוסיף כרטיס תותח חדש של NVIDIA ובכללי SLI הרבה יותר טוב!!
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים אוקי, במידה ואני לוקח את ה-7800 כדאי לקחת לוח עם sli או שזה כבר לא משנה כל כך?רוב המפרט שלי כבר די סגור ועכשיו זה בעיקר מה שמעכב אותי.אם כבר 7800GT אז שים לוח SLI כדי לאפשר SLI בעתידX850XT PE חלש מה7800GT (לא משמעותית).ה7800GT מנצל יותר טוב את המשחקים.ובעתיד אם יהיה לו כסף יוסיף עוד סטיק.יחי ההבדל הקטן של ה 900-1200 שקלבדריוורים החדשים סדרה 8 יש תמיכה בSLI מי 2 כרטיסים שונים(בדגם)אז בעתיד תוכל להוסיף כרטיס תותח חדש של NVIDIAמאיפה המצאת את זה?הם רק איפשרו לחבר ב SLI שני כרטיסים זהים אבל מחברות שונות (XFX ו Leadtek לדוג')
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.