פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים כולנו יודעים שיש היום מבחר די גדול של סרטיםהן בקולנוע והן בוידאומט. משאני רוצה לשאול זה איזה סרטיםאתם מעדיפים לראות כשיש לכם הזדמנות לראות סרט: סרטים איכותים או סרטים "הוליוודים טיפוסים". איכותים לאו דווקא חייב להיות במאי סינישביים סרט הונגרי במצרים, זה גם יכול להיות פשוט סרט טוב. לדוגמא: הסרטגרין מייל עם טום הנקס. סרט איכותי ביותר שלא הייתי שם אותו באותה קטרוגיהשל הנאה עם אמריקן פאי למשל. או סרט חומות של תקווה למי שמכיר עם מורגןפרימן וטים רובינסון. גם סרט איכותי ביותר. כמובן שענין העדפה זה סובייקטיביביותר אז בואו ננסח יותר מדויק אם אתם עוד לא הבנתם על מה אני מדבר: איזה סרטהכי השפיע עליכם/שינה אותכם/זיזעזע אתכם והאם אתם מעדיפים לראות סרטים כאלהאו סרטים "הוליוודים" רגילים כמו ספיידי, קומדיות קיץ למיניהן ודומה(לא שאני מזלזל בהם..)תכתבו!!
פורסם 2002 באוגוסט 1123 שנים מחבר כול כמה ימים עולה ת'רד בסגנון... לא נמאס? איזה סגנון? על הנושא הזה עדיין לא ראיתי ת'רד כלשהו אולי אתה מתכוון לת'רד של הסרטים האהובים? בכל מקרה רק רציתי לשאול את אנשים מה דעתם :
פורסם 2002 באוגוסט 1123 שנים רק אקשן! GOGOGOGOGOשונא את הסרטים האחרים! מענין את התחת שלי שאוסטין השתחרר... (או איך שלא קוראים לדפוק הזה...)LOL זה אמור להיות סקר לא?
פורסם 2002 באוגוסט 1123 שנים רק קומדיה ואקשן אבל לא סתם סרטי אקשן אלא סרטי אקשן חזקים מפוצצים בסצנות אקשן פיצוצים ויריות
פורסם 2002 באוגוסט 1123 שנים טוב עכשיו כבר לא 3 בבוקר אז אני באמת אוהב:1. מתח2. קומדיה3. סרטי פעולה4. סרטי אסונות
פורסם 2002 באוגוסט 1123 שנים 1. סרטי אסונות (ארמגדון, המגדל הלוהט, לכודים , וולקנו וכל שאר הסרטים האיכותיים)2. סרטי אקשן (כאן אני קצת בררן, ולדעתי כבר הרבה זמן לא היה סרט אקשן שמצליח להשתוות לסרטי האקשן הקלאסיים)3. מד"ב (גם כאן, רק סרטים איכותיים - הנוסע השמיני, מלחמת העולמות לדוגמה. אני אישית לא אוהב את מלחמת הכווכבים ומסע בין כוכבים, לדעתי הם לא מספקים את הסחורה)4.סרטים מצויירים ( אבל לא החמודים האלו של דיסני, מה שיפה במצויירים זה cartoon violence ,או בקיצור - אם תיתנו לי שעה וחצי של ROAD RUNNER אני אשמח )
פורסם 2002 באוגוסט 1123 שנים מדע בדיוני :lsvader: מתח קומדיה :lol: פעולה :2gunsfiring_v1: :AR15: דרמה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.