פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים מחבר אני חיפשתי במקומות הלא נכונים...ה a-top gladiator מדהים! ועוד באחלה מחיר...(הX1 יחסית שביר...אני מתאר לעצמי שזאת הסיבה שלא מייבאים אותו ובכלליות זה סיבוך להתחיל ליבא משהו כזה לארץ)איך הוא מבחינת קירור? (אני מחליף את ה80 ששם למאוררי 120 שקטים)איך איכות הבניה שלו?והספק ששם,סביר? (כמובן שלא יחזיק את המערכת שלי...אבל יש לי חבר שישמח לאחד כזה)כלומר אין לו קפיצות מתח מטורפות כמו איזה 11.60 ב12v.תודה מראש.
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים http://logicpc.co.il/eng/Itdetail.aspx?icom=3158לא ראיתי שמישו הציע את הלאנבוילפי האתר של אנטק הוא נטו 8.8 ליברות, כלומר בערך 4 ק"גוכפי שאפשר לראות יש לו חלון צד
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים מחבר ואני לא רוצה את הלאן בוי והסקורפיו.מכיר את הלאן בוי,אבל לשני החברים שלי יש אותו,הוא מארז טוב,אבל לדעתי יש יפים ממנו.הוא היה הראשון ששקלתי...תודה בכל מקרה.
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים סליחה, טעות שלי, לא שמתי לב.רק שים לב שלפי הנתונים הוא יותר קל מרוב מה שהציעו לך.
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים אני חיפשתי במקומות הלא נכונים...ה a-top gladiator מדהים! ועוד באחלה מחיר...(הX1 יחסית שביר...אני מתאר לעצמי שזאת הסיבה שלא מייבאים אותו ובכלליות זה סיבוך להתחיל ליבא משהו כזה לארץ)איך הוא מבחינת קירור? (אני מחליף את ה80 ששם למאוררי 120 שקטים)איך איכות הבניה שלו?והספק ששם,סביר? (כמובן שלא יחזיק את המערכת שלי...אבל יש לי חבר שישמח לאחד כזה)כלומר אין לו קפיצות מתח מטורפות כמו איזה 11.60 ב12v.תודה מראש.פיזית לא יצא לי לראות ולבדוק את הגלדיאטורביקורת על הגלדיאטור @ OverClockerCafeד"א יש גם את הסופר לאנבויוהספק שלו דיי זבלי כמו כל הספקים שמגיעים עם מארזי A-Top
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים קדמי: 80 92 או 120 מ"מ (כלול 80 מ"מ)אחורי: 80 92 או 120 מ"מהארדיסקים: 80 או 92 מ"מ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.