עבור לתוכן

מכשיר GPS לרכב - עצות והצעות מבעלי ניסיון

Featured Replies

פורסם

היי Guys..

אבא שלי היה בחופשה בחו"ל ונהנה לראשונה מ-GPS ברכב.. הוא התלהב והוא רוצה לקנות אחד שיוכל לקחת לכל הטיולים שלו.

מבחינת ניווט הכוונה שהמכשיר יוכל לעבוד ברחבי אירופה וארה"ב.. אני מניח שגם מפות של הארץ יהיה נחמד (אם כי כמה כבר אפשר ללכת כאן לאיבוד).

אם יש משהו עם תמיכה בפקודות קוליות גם יהיה מגניב.

קלות תפעול היא מאוד חשובה, הוא לא טיפוס טכנולוגי במיוחד.

אז אם יש כאן מישהו שמבין בתחום, ויש לו המלצות מה כדאי לחפש, חברה עדיפה שמומלץ להתמקד עליה, אשמח לשמוע ולקבל לינקים לעוד מידע.

מחיר לא ממש משנה (אין צורך להגזים כמובן), רק שיהיה טוב.

תודה (ושנה טובה לכל כל כל כולם) ;)

פורסם

לי היה ניסיון עם הMio 168 שהוא אחלה של מכשיר..

בקשר לתכונות שביקשת, זה יותר קשור לתוכנה ולא למכשיר המוכרת והנפוצה ביותר היא הNavigator אבל שמעתי לא ממזמן על NAVnGO

שנחשבת גם לטובה בתחום תבדוק את שניהם אני רק יכול להבטיח שהם ממש לא זולות..

למיטב ידיעתי הMio הוא היחיד בארץ עם GPS מובנה ולא כתוספת שזה הכי נוח וביוחד עם ה169 החדש..

פורסם

מצטרף לבקשת פותח התארד, מזמן רציתי לפתוח תארד על זה ולא היה לי תזמן (או ששכחתי) ;)

פורסם

יותר עדיף לקנות מחשב כף יד עם תמיכנה בבלוטות' ואנטנה נפרדת ככה שתהיה אופציה לחבר את האנטנה גם למחשב או למכשירים אחרים!

וקח בחשבון שכשאתה קונה מכשיר אתה צריך להוסיף עוד 1000-2500 שקל לתוכנה! רוב המכשירים לא באים עם תוכנת ניווט! והמחירים בשמיים!

פורסם

שמתי לב לזה עכשיו גם.. התוכנה של הnav n go עולה בערך עוד 1100 שקל !!!

פורסם

זה רק בארץ ככה בגלל חוסר התחרות ... בחו"ל זה הרבה יותר זול , כך שאם אתה מעוניין במפות של חו"ל אולי עדיף לקנות את זה כבר שם

פורסם

היתה לי בגרמניה מערכת ניווט חבל"ז

מבוססת על CD של מפות, קשר GPS לוויני ותקשורת עם תחנות רדיו.

המערכת מציגה מפות מפורטות עד קנה מידה של 100 מטר ומתקשרת בעצמה לתחנות רדיו ומקבלת מידע על עומסי תנועה ופקקים.

פורסם

איזה אוטו?

ברנו-ים יש בעיות עם GPS בגלל ציפוי מעפן על השמשה הקדמית

פורסם

אופל וקטרה 2.2

החריץ התחתון של ה-CD מכיל את המפות

על הדשבורד מעט ימינה מהמרכז יש אנטנה בצורת כיפה קטנה

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים