עבור לתוכן

האם זהו סופו של ה-iPod שלי??

Featured Replies

פורסם

הכל התחיל לפני איזה חודש ככה.. באתי לעדכן את האייפוד כהרגלי ופתאום באמצא העידכון נתקע האייטיונס והאייפוד נכנס למצב שהוא לא מסכים להתנתק וככה ברוב טיפשוטי ניתקתי אותו כמה פעמים ובסוף אין לי מושג אפילו איך הצלחתי לעדכן את רוב השירים על המכשיר.. מאז לא היו לי איזה עידכונים של מוזיקה והיום באתי לעדכן שוב שירים חדשים, כבר על ההתחלה האייפוד הראה איזה הודעה שהוא לא מסכים לעדכן ניתקתי אותו הפעם בדרך הבטוחה חיברתי ואז הוא התחיל לעדכן ונפסק באמצע.. שוב פעם ניתקתי וככה זה חזר על עצמו עד שבסוף הוא לא הסכים בכלל להתנתק והוא כבר הרבה זמן מצפצץ ועושה רעשים מוזרים מההארד-דיסק והוא מראה על המסך את ההודעה לא לנתק... אם זה משנה משהו האייפוד הזה כבר בן 3.... והוא 3G...

אז זהו אין יותר מה לעשות איתו?? או ללכת לידע ולמרות שקניתי אותו בחו'ל הם יוכלו לתקן אותו?? או שכמו הסיפור עם הבטרייה - לא מתקנים???

בקיצור יש עוד סיכוי שהאייפוד הזה יעבוד לי, או שלא??? ובמקרה שלא.. אשמח אם תמליצו לי על נגנים יותר טובים ואמינים ממנו בטווח המחירים של האייפוד.... ורצוי שתיהיה להם תמיכה בעברית...

תודה רבה רבה לעוזרים...

פורסם

ניסית לעשות ריסארט למכשיר...?

ובנוגע לסוללה, מי אמר שלא מחליפים? הם מחליפים ועוד איך, אפילו יש קיטים מיוחדים שמאפשרים לך להחליף לבד את הסוללה.

אם בכל זאת אתה מחפש מכשיר חדש, תנסה את האיפוד ננו. עוד מעט גם תהיה תמיכה בעברית (יש עדכון מ"ידע", אבל אני לא סומך עליהם)

פורסם

אייפוד נאנו הוא נגן מיני ואצלו היה לפחות 20 ג'יגה

והוא ביקש נגן כמו אייפוד שהוא אמין יותר שזה אומר לא אייפוד

אם אתה רוצה נגן טוב יותר במחיר זול יותר מהאייפוד (המחיר היום...) תקנה את הX5L

פורסם
  • מחבר

עשיתי ריסטארט והחלפתי גירסאות ושום דבר לא עוזר...

פורסם

אם בכל זאת אתה מחפש מכשיר חדש, תנסה את האיפוד ננו. עוד מעט גם תהיה תמיכה בעברית (יש  עדכון מ"ידע", אבל אני לא סומך עליהם)

לא שמעת שיש לו בעיה חמורה במסך? אתה שם אותו בכיס הוא יוצא כאילו עברת עליו עם נייר זכוכית.

פורסם
  • מחבר

לא עניתם לי על עוד שאלה חשובה האם זהו הסוף של האייפוד או שיש מה לעשות איתו בכלל??

פורסם

תשאל מידע הם יגידו לך בדיוק מה לעשות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים