פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים לאחרונה אני רואה את הלוגו של HDTV רבות על כרטיסי מסך.השאלה שלי היא למה, האם המחשב הנוכחי הבסיסי לא מסוגל להתמודד עם איכות שכזאת מבחינת קידוד, הקרנה על מסך CRT ?אם לא אז איזו חומרה חיונית ע"מ שנוכל לראות HDTVהסרטים בקוויק טיים שמתיימרים להיות בתקן זה לא רצים חלק במיוחד אבל אני חושב שזה בגלל מהירות החיבות וכמות הנתונים.כל מידע יעזור.תודה.
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים ומהם דרישות המינימום ממחשב כדי שהוא יוכל להציג סרטים ב-HDTV על המסך שלו (של המחשב)?
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים http://www.apple.com/quicktime/guide/hd/recommendations.htmlעם המפרט שלי אני מריץ סרט 1080i כשהמעבד ב60% מאמץ.
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים מחבר גם אני מריץ סרטים של קוויקטיים אבל זאת לא הנקודה, השאלה היא האם נצטרך חומרה יעודית שתומכת בתקן או שהחומרה העכשוית מסוגלת להתמודד עם המידע?
פורסם 2005 באוקטובר 420 שנים כן..יש לי מחשב חלש אחושרמוטהעכשיו קנינו פלזמה תומכת HDTVוכדי לצפות בתכני HDTV צריך לקנות משתמש בUSENET ואפשר להוריד חודשית כמה סרטים של HDTV שאתה ררוצההבעיה היא שסרט זה 15 וחצי ג'ג'ה ככהעכשיו שמו לי במחשב 2 כרטיסיםאחד מהם נקרא My HDשהוא מעביר את HD לטלויייזיה עם שלט מיוחד והכלובמקום מחשב חזק הכרטיס מריץאפילו במחשב
פורסם 2005 באוקטובר 420 שנים מה? אם אתה מריץ HD דרך המחשב, אז אין כזה דבר כרטיס אחד שעושה את כל העבודה, ואם אתה עושה זאת דרך הטלוויזיה - אתה צריך HDTV Tuner חזק.
פורסם 2005 באוקטובר 420 שנים גם אני מריץ סרטים של קוויקטיים אבל זאת לא הנקודה, השאלה היא האם נצטרך חומרה יעודית שתומכת בתקן או שהחומרה העכשוית מסוגלת להתמודד עם המידע?אתה מצליח להריץ סרט HD או QUICKTIME רגיל?
פורסם 2005 באוקטובר 420 שנים מחבר לקוויק טיים יש מבחר של סרטים בHDTV משמע HIGH DEFENITION אני מקווה שלא טעיתי בכתב, הטיוי בסוף משמעה טלויזיה.ואותם אני מצליח להריץ ללא בעייה, אבל הם איטיים ויותר בפריימים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.