פורסם 2005 באוקטובר 319 שנים כל פעם שאני משחק במשחקים כמו WARCRAFT 3 ואייג אוף ימיטולגי המסך ניכבע לי כאילו הכרטיס מסך שלי נשרף על השניה ורק ריסטארט מחזיר אותו לחיים הכרטיס הוא RADEON 9550 128MB 64BIT והמעבד החדש שלי זה AMD 3200+ VENICE CORE ולוח של גיגבייט K8NSC גם הכרטיס מסך הוא של גיגבייט חבר שלי אמר לי שזה יכול להיות הספק כוח שהוא 300W של איזה חברה מעפנה את המחשב הרכיבו לי KSPאיך אני יכול לשחק בלי שהמסך יכבה לי כל שניה????
פורסם 2005 באוקטובר 319 שנים כן זו בעיה של ספק,תחליף את הכרטיס מסך המעפן הזה למשו טוב יותר כי ממנו לא תהנה בכלל... בכול מקרה אחי שנה טובה
פורסם 2005 באוקטובר 319 שנים מחבר אין אפשרות להחליף רק קניתי מעבד ולוח ב1700 ואותו קניתי בדיוק לפני שנה זה בטוח הספק?
פורסם 2005 באוקטובר 319 שנים התכוונתי שתלך לחברה שקנית ממנה ותראה לה את הבעיה ויחליפו לך את הספק כי כמובן זו בעית חומרה שלהם שאתה לא יכול לשלוט עליה...
פורסם 2005 באוקטובר 319 שנים מחבר קניתי את המחשב מKSP כולל הרכבה בגלל זה עלה לי 1700 ואת הספק קניתי מלפני שנתיים אחרי שנשרף לי אחד לא נירא לי שיש עליו אחריות
פורסם 2005 באוקטובר 319 שנים עם מערכת זאת רצוי להחליף ספק לפחות ל 400W של חברה ידוע אני הייתי ממליץ על HEC אבל תקבל עוד העצות יותר טובות מן המומחים..
פורסם 2005 באוקטובר 319 שנים עם מערכת זאת רצוי להחליף ספק לפחות ל 400W של חברה ידוע אני הייתי ממליץ על HEC אבל תקבל עוד העצות יותר טובות מן המומחים.. בדיוק,אם לא בוער לך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.