פורסם 2006 במרץ 1419 שנים gangstars paradise (כן כן ישן the game - put you on the game , שומע כרגע ראפ. נעבור עוד מעט קצת לרוק. מדי פעם אני שומע קצת פופ , אבל רק שירים טובים. יש לי הכי הרבה ראפ , וכמה שירי רוק ופופ. שהם יפים...יש לי גם קצת מהאייטיז. בקשר למוזיקה הישראלית - לא מרבה לשמוע , אבל יש לי שירים טובים.
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים greenday - broken dreams royal gigolos - california dreamin (אני רואה שזה שכתב למעלה גם שמע את זה , לא אתה בוס).
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים לא בדיוק, קצת פחות מתקדם ויותר ברוטאלי, משהו מעניין,תנסה, אם אין לך כוח לאלבום שלם, תשמע את השיר BORNואל תבהל מדי פעם מקטעים מפחידים, זה סתם 8)קצת הרבה פחות מתקדם, איפשהו בעידן הקרח ככהזה מעין דת' מטאל עם קצת נגיעות פרוג פה ושם, כדי להיראות "איכותיים"סולן גרוע
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים ג'אנרים: ניאו מטאל, פאוור מטאל, 80's רוק, טרנסים, דאנסים, קלאבים, פסיכודאלי =]מועדפים:System of a downWithin TemptationQueenGuns n' rosesNightwishScooterGroove CoverageAge PeeEastclubbers24 CoversAstrixComputechAudiotecCyrus The Virusכרגע:Age Pee - When The Rain Begins To Fall (Extended).mp308.Queen-Good_Old_Fashioned_Lover_Boy.mp3
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים ג'אנרים: ניאו מטאל, פאוור מטאל, 80's רוק, טרנסים, דאנסים, קלאבים, פסיכודאלי =] מועדפים: System of a down Within Temptation Queen Guns n' roses Nightwish Scooter Groove Coverage Age Pee Eastclubbers 24 Covers Astrix Computech Audiotec Cyrus The Virus כרגע: Age Pee - When The Rain Begins To Fall (Extended).mp3 08.Queen-Good_Old_Fashioned_Lover_Boy.mp3 הצגת פה הרבה שמות של יוצרים אבל 24 COVERS זה שם של טראק של SILENT HILL (אחלה טראק אם יורשה לי )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.