פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים בכללי אני אוהב:Kenny GDJ YehelTiestoQueenRed Hot Chili PapersSOADP.O.DLinkin ParkEminemPink FloydRoling Stons-יש לי את כל האלבומים שלהםPhil ColinsLionel Richie-ש לי שני אלבומים שאני חולה אליהם אחד משנת 86 Dancing On The Ceiling , ואחד משנת 96 Louder Then Wordsועכשיו אני בכלל שומע מוזיקה ברדיו של ITunes שבו בסט תנסו פעם אם לא ניסיתם ;D
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים NeverMore - Born פאנקי-מונק, אם בא לך אולי קצת מוזה של ראש פתוח אתה מכיר את נוורמור? אם התשובה היא לא, אז כדאי לך לנסות, זה מטאל מאוד מאוד מתקדם, ויכול להיות שתאהב את זה אם תתן לזה צ'אנס, אל תדאג זה לא מטאל מפחיד כזה, הוא פשוט מאוד כבד, אבל אם יש לך ראש פתוח לדעתי תשתנה ההשקפה שלך למטאל שעד עכשיו היה סיסטם בעיקר... אם אתה מחליט לנסות, עדיף שתנסה את החומר המאוחר במיוחד ההכי חדש. כאוהב מתקדם שכמוך, נראה לי שתמצא עניין בלהקה הזו
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים מחבר NeverMore - Born פאנקי-מונק, אם בא לך אולי קצת מוזה של ראש פתוח אתה מכיר את נוורמור? אם התשובה היא לא, אז כדאי לך לנסות, זה מטאל מאוד מאוד מתקדם, ויכול להיות שתאהב את זה אם תתן לזה צ'אנס, אל תדאג זה לא מטאל מפחיד כזה, הוא פשוט מאוד כבד, אבל אם יש לך ראש פתוח לדעתי תשתנה ההשקפה שלך למטאל שעד עכשיו היה סיסטם בעיקר... אם אתה מחליט לנסות, עדיף שתנסה את החומר המאוחר במיוחד ההכי חדש. כאוהב מתקדם שכמוך, נראה לי שתמצא עניין בלהקה הזו אתה מתכוון כמו דרים ת'יאטר וסיפוניק-X?
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים אתה מתכוון כמו דרים ת'יאטר וסיפוניק-X?לא בדיוק, קצת פחות מתקדם ויותר ברוטאלי, משהו מעניין,תנסה, אם אין לך כוח לאלבום שלם, תשמע את השיר BORNואל תבהל מדי פעם מקטעים מפחידים, זה סתם 8)
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים חבל שהדיון הטוב הזה ירד לטמיון, אז אני ממשיך אותו עם השיר:Young Gunz - No Better Love (feat. Rell)ועוד סוג של שיר: http://funcop.net/hampsters.swf
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים טוב שניזכרתם אחרי 5 חודש... אני לא מבין מה הבעיה, זה אחלה דיון שהרבה אנשים מתעניינים בו, ומרחיבים את אופקיהם המוזיקליים ולכן שווה להקפיץ אותו. תפסיק לבאס, במקום זה תשתתף גם.
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים Royal Gigolos - California Dreamin' Pantera - The Great Southern Trendkill - [08] - Living Through Me (Hells' Wrath) (כן אני שומע מגוון הכל(כמעט ) תחת אותה פלייליסט של 420 שעות )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.