פורסם 2005 בנובמבר 1820 שנים System of a down-ScienceHammerfall-Hearts on fire Iron maiden-Run to the hills אני צריך לשמוע את Hypnotize
פורסם 2005 בנובמבר 1820 שנים Dream Theater - Metropolis (יש להם שירים ממש אבל ממש ארוכים (וטובים כמובן)(טוב זה לא כל-כך שירים זה אינסטרומנטלי אבל ניחא), ואם הם על איכות 320kbps הם יכולים להגיע למעל 32 מגה (לפחות אצלי)) Dream Theater - The glass prison Drop Kick Murphys - Finnegan's Wake (שיר אירי/סקוטי מגניב ומהיר) Dj tiesto & Armin Van Buuren - Eternity בינתיים
פורסם 2005 בנובמבר 1820 שנים Jimi hendrix - Foxy LadyG3 Jam (petrucci, Vai, Satriani) - Foxy LadyG3 Jam (petrucci, Vai, Satriani) - smoke on the waterChopin - Etude -Revolution
פורסם 2005 בנובמבר 1820 שנים מחבר Dream Theater - Metropolis (יש להם שירים ממש אבל ממש ארוכים (וטובים כמובן)(טוב זה לא כל-כך שירים זה אינסטרומנטלי אבל ניחא), ואם הם על איכות 320kbps הם יכולים להגיע למעל 32 מגה (לפחות אצלי))אורך השירים שלהם נורמלי לחלוטין ליצירות פרוג.כמה, 15-20 דקות הם עושים, לא?
פורסם 2005 בנובמבר 1820 שנים בית הבובות- שיר בעיפרון שיר עם מילים ממש יפות.. אני שומע עכשיו את -למעני
פורסם 2005 בנובמבר 1820 שנים אני עכשיו שומע Disturbed - Decadence אבל אני אוהב ראפ\היפ הופ, רוק (נירוונה,פינק פלויק קצת אבל, the doors קצת), ועכשיו נכנסתי לקטע של אופרה(אמה שפלין)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.