פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים מישהו מכיר אתר רדיו שמשמיע רוק (מכל הזמנים.... ביטלז- מטאליקה...)? guns_nroses-november_rain
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים עכשיו שומע :Nightwish - Sacrament Of Wildernessלהקות אהובות :Black Sabbath, Deep Purple, Enigma, Gentle Giant, Jethro Tull, Manowar, Metallica, Nightwish, Paradise LostPink FloydQueen, Sandra, Savatage, Scorpions, The Alan Parsons Projectועוד הרבה...
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים שמויע CROSSFADE - DEATH TREND SETTA להקות אהובות :- LP , SP ,NIGHTWISH,CROSSFADE ,GREEN DAY,AVRIL,DARK NEW DAY,DROWNING POOL,KORN,LIMP BIZKIT,SUM41,MEGADEATH,STATIC-X, ויש עוד .. LIMP+BIZKIT אני אוהב לשמוע רוק ומיטאל [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים Loikaemie - C&A אני לא מאמינה שבעוד שבוע יש הופעה שלהם ואני הולכת להפסיד אותה... :'(
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים שמויע CROSSFADE - DEATH TREND SETTA להקות אהובות :- LP , SP ,NIGHTWISH,CROSSFADE ,GREEN DAY,AVRIL,DARK NEW DAY,DROWNING POOL,KORN,LIMP BIZKIT,SUM41,MEGADEATH,STATIC-X, ויש עוד .. LIMP+BIZKIT אני אוהב לשמוע רוק ומיטאל למה מיטאל? מה זה זמרת חדשה שלא שמעתי עליה 8) זה מטאל... והלהקות פה הן לא ממש מטאל, הן קור, וגם זה בקושי, אבל כל אחד וטעמו Ludacris - Act A Fool
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים אבטיח בשקל? חח.Orphaned Land - Nora El Nora (Entering The Ark)2:40 - 4:24נגינה על פסנתר ברמה.
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים מישהו מכיר אתר רדיו שמשמיע רוק (מכל הזמנים.... ביטלז- מטאליקה...)? מישהו? בבקשה? כבר נמאס לשמוע את אותם 300 שירים כל הזמן
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים System of A Down - ATWA System of A Down - Sad Statue System of A down - Chop Suey (או Suicide לפני שינוי השם מסיבות ברורות..) System of A Down - Science (!!) System of A Down - Revenga 6 Days till' HYPNOTIZE!~!~ הייתם מאמינים שיש מאמרים על שירים ספציפיים בויקיפדיה? :
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים למה מיטאל? מה זה זמרת חדשה שלא שמעתי עליה 8) זה מטאל... והלהקות פה הן לא ממש מטאל, הן קור, וגם זה בקושי, אבל כל אחד וטעמו Ludacris - Act A Fool לא כתבתי את כל הלהקות שאני שומע וכתבתי מיטאל בגלל ש באנגלית זה METAL ... והכי חשוב זה איך לקרוא לא איך לכתוב
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים אחד הדברים הנחמדים ששמעתי לאחרונה (במיוחד לריקודים) זה Graffiti Project - Aline Remixזה חידוש ללהיט צרפתי של כריסטוף משנות ה60...תשמעו את זה בטוח תזהו!אצלי יש 1300+ שירים ברשימה והקשר בין שיר לשיר הוא מקרי בהחלט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.