עבור לתוכן

Creative Jukebox Zen Xtra 30GB, כדאי?

Featured Replies

פורסם

מצאתי מישהו שמוכר את ה-Creative Jukebox Zen Xtra 30GB שלו ב-900 ש"ח, האם לדעתכם כדאי לקנותו?

הבנתי שאפשר להשתמש בו גם ככונן רגיל לכל דבר, וזה ממש מצויין בשבילי ולהעברת קבצים.

כמובן שהיעוד העיקרי הוא האזנה למוסיקה, ואני מעוניין לדעת איך הוא מבחינת ביצועים בניגון מוסיקה (סוללה, נוחות, איכות, עמידות וכד')?

שאלה חשובה נוספת: האם אפשר להעביר אליו תמונות ישירות מהמצלמה הדיגיטלית שלי?

פורסם

זה נגן עתיק מאוד ורגיש מאוד לנפילות

חדש עולה 1300 אז תעשה את השיקול שלך

לדעתי לא שווה

פורסם
  • מחבר

אני כבר אחשוב אם לקנות או לא. הוא הציע לי עכשיו ב-800 ש"ח ולא פחות מזה (לא אכפת לו לא למכור).

הוא אמר לי גם שהנגן מאוד שמור, הניילון עדיין על המסך והכל עובד כראוי.

נשמע לי דווקא לא רע, אני בסה"כ רוצה לשמוע מוסיקה ולא יותר מזה.

אפשר להשתמש בנגן הזה גם ככונן נייד וזה ממש מצויין עבורי!

פורסם

אם ככה אז זה טוב

פורסם

יש לי את הנגן הזה, כמה עובדות:

1. הוא גדול יחסית לנגנים שקיימים בשוק.

2. איכות המוסיקה שלו היא מהגבוהות שקיימות בשוק (לא להתווכח איתי, אני אודיופיל ושמעתי די הרבה נגנים...)

3. הוא משתמש בבטריה מיוחדת שמסופקת עם המכשיר, ניתנת להחלפה עצמית ומספקה בערך ל-10 שעות נגינה.

4. הוא אינו יכול לשמש ככונן נייד רגיל כי הוא דורש התקנת דרייברים ע"מ לגשת לנגן.

5. לגבי רגיש לנפילות - אני לא ממש יודע בשנתיים שיש לי אותו הוא לא נפל לי אפילו פעם אחת, אבל הוא בהחלט אינו רגיש לזעזועים, ה-HD שלו במצב מצויין אחרי כשנתיים של שימוש אינטנסיבי.

אם יש עוד משהו שאתה רוצה לדעת אני אשמח לענות.

פורסם
  • מחבר

יש לי את הנגן הזה, כמה עובדות:

1. הוא גדול יחסית לנגנים שקיימים בשוק.

2. איכות המוסיקה שלו היא מהגבוהות שקיימות בשוק (לא להתווכח איתי, אני אודיופיל ושמעתי די הרבה נגנים...)

3. הוא משתמש בבטריה מיוחדת שמסופקת עם המכשיר, ניתנת להחלפה עצמית ומספקה בערך ל-10 שעות נגינה.

4. הוא אינו יכול לשמש ככונן נייד רגיל כי הוא דורש התקנת דרייברים ע"מ לגשת לנגן.

5. לגבי רגיש לנפילות - אני לא ממש יודע בשנתיים שיש לי אותו הוא לא נפל לי אפילו פעם אחת, אבל הוא בהחלט אינו רגיש לזעזועים, ה-HD שלו במצב מצויין אחרי כשנתיים של שימוש אינטנסיבי.

אם יש עוד משהו שאתה רוצה לדעת אני אשמח לענות.

אתה בטוח? שאלתי איך הוא מעביר קבצים, והוא אמר שזה מזהה לו את הנגן ככונן קשיח רגיל.

פורסם

אתה בטוח? שאלתי איך הוא מעביר קבצים, והוא אמר שזה מזהה לו את הנגן ככונן קשיח רגיל.

כן, בטוח...

אפילו טרחתי והבאתי את הקטע הרלוונטי מחוברת ההוראות:

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אבל עדיין יש אפשרות להשתמש בו ככונן גיבוי.

פורסם

אוקיי, אבל עדיין יש אפשרות להשתמש בו ככונן גיבוי.

כמובן, אבל כמו שרשמתי, צריך דרייברים ע"מ לגשת לנגן.

סה"כ נגן טוב מאוד, קצת גדול אבל הוא מפצה על זה בגדול עם איכות המוסיקה, וכמובן שיש את העניין של הבטריה שניתנת להחלפה עצמית שזה יתרון ענק יחסית ל- I-POD.

פורסם

תוודא גם שהוא נותן לך את הנרתיק (שאם אני לא טועה מגיע עם הנגן)

בקשר לנפילות הוא מאוד רגיש וזה בדוק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים