עבור לתוכן

שאלה לגבי חריצי ה PCI-E בלוח DFI LP UT Ultra-D

Featured Replies

פורסם

שלום,

קיבלתי את המחשב החדש שלי לםני ארבעה ימים, ומיד כאשר קיבלתי אותו, גיליתי דרך ה driver של nvidia שכרטיס המסך עוד בתדר של 2X במקום ב 16X.

לפי ידיעות קודמות שלי, חשבתי מיד שהכרטיס הורכב על הסלוט הלא נכון, אולם בדקתי עוד כל מיני אופציות..

לבסוף החלטתי להעביר את הכרטיס מהחריץ שלו לחריץ השני והבעיות הסתדרו והכרטיס עובד על 16X.

אך לא הכל ורוד, כבר בזמן ההחלפה עצמה, ראיתי שיהיה מרווח של 1-2 ס"מ בין כרטיס המסך ל BigTyphoon וחשבתי שזה עלול להעלות הן את הטמפ' של כרטיס המסך, והן את טמפרטורת המעבד. חששותי התממשו ואכן טמפ' כרטיס המסך זינקה ב 5-7 מעלות לערך. לא מתאים לי...

עכשיו לשאלתי, האם ניתן לעשות switch בין המהירויות של החריצים, או שמה זו בעיה של תמיכה חומרתית? (אני לא סגור על זה אבל נראה לי שאחד הסלוטים מחובר לצ'יפ של Nvidia והשני מחובר לצ'יפ Silicon image או משהו כזה...)

תודה לכם על העזרה!

פורסם

לא, אין אפשרות כזאת

זה מציק גם לי (ולהרבה אחרים)

הדבר גם מונע אפשרות להחלפת קירור לצ'יפסט (הקירור סטוק על הפנים)

אם יש לך אפשרות להחליף ללוח SLI-D, תוכל להשתמש בסלוט השני ב X8 כך לא תפגע בביצועים

פורסם
  • מחבר

כך חשבתי, וזה באמת דבר מציק, שבלוח שנועד ל OC ולקירורים גדולים ומאסיביים, לא התחשבו כלל בדברים כל כך ברורים מאליהם!

הצ'יפסט רתח עוד לפני שהעברתי את הכרטיס, ועכשיו שהכרטיס מכסה את המאוורר שלו אז בכלל  :kopfpatsch:

לצערי, אין לי אפשרות להחליף ל SLI-D... אבל אפשר להסתדר גם כך.

תודה רבה לך עומרי על התשובה המהירה!

חג שמח ושנה טובה.

פורסם

אתה יכול להתנחם בעובדה שניסו לתקן את זה בגרסא החדשה של הלוח שDFI מוציאים.. :)

פורסם

יש פתרון,

אבל הוא דורש התעסקות חומרתית וכנראה ביטול האחריות(אם בכלל יגיעו לשם)

ההבדל היחידי בין ULTRA D ל-SLI DR זה שמקבלים מדבקה(וגשר SLI אבל זה לא חשוב) ובדיוק אותם שבבי NFORCE4 רק שבאחד מהם ה-SLI מבוטל ובשני הוא לא...

הפתרון:

להעיף את המאוורר של הציפסט, לסגור מעגל עם משחה טרמית(הרעיון הכי נוח) להחזיר את המאוורר

וקיבלנו NFORCE4 ULTRA SLI MOD...

http://www.vr-zone.com/Stratix/nf4_sli_mod.jpg

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2322

פורסם

Swimmer

זה יפה על הנייר

אבל כבר הרבה חודשים שאפשרויות כאלה סגורות

ובעצם כל SLI "לא טבעי"

גם ה SLI שעשו על Neo4 Platinum חסום

פורסם

שלום,

קיבלתי את המחשב החדש שלי לםני ארבעה ימים, ומיד כאשר קיבלתי אותו, גיליתי דרך ה driver של nvidia שכרטיס המסך עוד בתדר של 2X במקום ב 16X.

לפי ידיעות קודמות שלי, חשבתי מיד שהכרטיס הורכב על הסלוט הלא נכון, אולם בדקתי עוד כל מיני אופציות..

לבסוף החלטתי להעביר את הכרטיס מהחריץ שלו לחריץ השני והבעיות הסתדרו והכרטיס עובד על 16X.

אך לא הכל ורוד, כבר בזמן ההחלפה עצמה, ראיתי שיהיה מרווח של 1-2 ס"מ בין כרטיס המסך ל BigTyphoon וחשבתי שזה עלול להעלות הן את הטמפ' של כרטיס המסך, והן את טמפרטורת המעבד. חששותי התממשו ואכן טמפ' כרטיס המסך זינקה ב 5-7 מעלות לערך. לא מתאים לי...

עכשיו לשאלתי, האם ניתן לעשות switch בין המהירויות של החריצים, או שמה זו בעיה של תמיכה חומרתית? (אני לא סגור על זה אבל נראה לי שאחד הסלוטים מחובר לצ'יפ של Nvidia והשני מחובר לצ'יפ Silicon image או משהו כזה...) 

קראתי את בעייתך ויש לי מפרט דומה, אז החלפתי בין הסלוטים את הכרטיס מסך, לזה שקרוב למעבד, ועכשיו באמצע "שר הטבעות" המחשב יוצא לבד לווינדוס ללא שום הודעת תקלה.

הורדתי דריוורים והתקנתי מחדש אך זה לא עזר.

למישהו יש רעיון??

המפרט הוא:

SD 3700+

OCZ PLATINUM 3200 REV 2

SAPPHIRE X800

ANTEC TRUE POWER 2 480 WATT

XP-120

LAN PARTY ULTRA D

תודה

תודה לכם על העזרה!

פורסם

יכול להיות שבכל זאת לא מיקמת אותו במקום הנכון? לפני זה הכל עבד כמו שצריך..?

פורסם

כן הכל עבד תקין, אבל עכשיו בדקתי והוא עובד ב X16, זאת אומרת שעכשיו הכל צריך להיות תקין

פורסם

קראתי את בעייתך ויש לי מפרט דומה, אז החלפתי בין הסלוטים את הכרטיס מסך, לזה שקרוב למעבד, ועכשיו באמצע "שר הטבעות" המחשב יוצא לבד לווינדוס ללא שום הודעת תקלה.

הורדתי דריוורים והתקנתי מחדש אך זה לא עזר.

למישהו יש רעיון??

המפרט הוא:

SD 3700+

OCZ PLATINUM 3200 REV 2

SAPPHIRE X800

ANTEC TRUE POWER 2 480 WATT

XP-120

LAN PARTY ULTRA D

תודה

תודה לכם על העזרה!

איזה שר הטבעות זה? WAR OF THE RING? כי יש לו בעיות עם דרייברים חדשים.......

פורסם

זה עובד טוב על הנייר וזה עובד טוב על החומרה,

ול א חסר אנשים שעשו את המוד הזה....

תחפש אנשים עם

dfi ultra d sli mod

פורסם

הדרייברים החדשים של NVIDIA חסמו את זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים