עבור לתוכן

logitech:G5, G7 and MX610 בסקירה כללית!!!

Featured Replies

פורסם

"The Logitech MX518 has won several awards and fans around the world. Improving it further, Logitech has announced three new and unique mice to meet the different needs of gamers based on preference, features, functions and design. Meet the G5, G7 and MX610 laser mice in this overview."

הינה קישור רק אתמול פורסם!

http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=1&id=1724

תמונה:

end.jpg

הייתי רוצה לדעת מה אתם הייתם לוקחים מהשלושה?

דיון נעים ושנה טובה!

פורסם
:xyxthumbs:
פורסם

מכיוון שיש לי את ה-mx518 (קניתי לפני שבוע וחצי, עכבר מעולה) הייתי לוקח אלחוטי: g7 בשבילי.

נ.ב: faith קבל ח"ח. :xyxthumbs:

פורסם

לי יש MX1000 בן חודשיים אז אם אני יחליף אותו עכשיו זה רק לG7

פורסם

G7 נראה לי אופציה טובה

וה MX610 גם יש לו מראה נחמד

פורסם

לא קניתי את ה-MX1000 בידיעה שהצעצועים האלה יוצאים אוטוטו ;D

G7 הוא הבחירה לדעתי, גם אלחוטי, גם 2000 DPI, גם מנגנון שליטה ב DPI בזמן אמת, גם לייזר, גם תחתית חלקה במיוחד, 2 (!!) בטריות, וקצב דיווח נתונים של 500 הרץ.. מה שכחתי?

מתי הצעצוע הזה בגיע לארץ (ולחנויות..)?

פורסם

יש לי MX510 כבר יותר משנה, ואני לא מתכוון לעבור בינתיים לעכבר חדש, הוא עובד לי חלק ואני לא רואה צורך להוציא סכומים כאלו על עכבר כרגע. כמובן שברגע שהוא יתקלקל אני אקנה G5 שנראה אידיאלי לגיימרים, למרות שישנן שמועות שבתנועות מהירות במיוחד הוא מגמגם, אבל מדובר בשמועות וזה לא נשמע לי הגיוני.

בכל-אופן, :xyxthumbs:

פורסם

לא קניתי את ה-MX1000 בידיעה שהצעצועים האלה יוצאים אוטוטו  ;D

G7 הוא הבחירה לדעתי, גם אלחוטי, גם 2000 DPI, גם מנגנון שליטה ב DPI בזמן אמת, גם מערכת שינוי משקל, גם לייזר, גם תחתית חלקה במיוחד, 2 (!!) בטריות, וקצב דיווח נתונים של 500 הרץ.. מה שכחתי?

שכחת חוסר לאגים בניגוד לאלחוטיים אחרים (להוציא BlueTooth)

פורסם

לא קניתי את ה-MX1000 בידיעה שהצעצועים האלה יוצאים אוטוטו  ;D

G7 הוא הבחירה לדעתי, גם אלחוטי, גם 2000 DPI, גם מנגנון שליטה ב DPI בזמן אמת, גם מערכת שינוי משקל, גם לייזר, גם תחתית חלקה במיוחד, 2 (!!) בטריות, וקצב דיווח נתונים של 500 הרץ.. מה שכחתי?

ל-g7 אין מערכת שינוי משקל! רק ל-g5

במקום של המחסניות כמות בg5 נכנסות הבטריות של ה-g7. :itschy:

פורסם

צודק, נערך

נ.ב. ליאור, אני חושב שזה בעיקר בגלל ה 500 הרץ, בביקורת נאמר שזה הודות ל 500 הרץ ולמערכת תקשורת של 2.4 גיגהרץ

פורסם

G5 ללא ספק, מי צריך אלחוטי!?, מזמן כבר למדתי לא להתעסק עם אלחוטי, היה טוב מאוד אם לוג'יטק היו מוציאים עכשיו שהוא גם אלחוטי אבל גם חוטי..., יענו שאם נגמרת הבטריה או אם אתה מרגיש שבאלחוטי אין לך מספיק שליטה אז אתה מעביר לחוטי ונהנה מכל מה שמציע הG5(כמעט הכל) גם הG7...

פורסם

נראה לי שה-MX1000 עדיין שולט

ה-G7 מעצבן עם הטעינה של הבטריה שלו. למה עשו את זה שצריך ככה להוציא את הבטריה ולשים במטען ולא מטען לכל הפאלפון כמו בכל הדגמים הקודמים?!

וה-610 בכלל עובד על בטריות רגילות שזה נראה לי מאד יקר לתחזק כזה עכברוש.

והכפתורי גלילה מהירה של ה-MX1000 היו ממש מוצלחים, חבל שהורידו אותם.

פורסם

איתי לדעתי זה יותר קשור ל 2.4GHz (לא 4.2 אלא 2.4GHz - מה שאומר BlueTooth)

פורסם

היתי לוקח g5 !!!

פורסם

גם אני היתי לוקח g5 זה מה שאני רוצה !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים