עבור לתוכן

מפרט למחשב חזק ב-10000

Featured Replies

פורסם

אבל למה לא לוותר על הכרטיס קול ולקחת

DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D

?...

• תגובות 57
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ה-ALC850 לא באמת מתחרה באיזשהו כרטיס קול רציני מבחינת איכות, אפילו ה-Soundblaster Live שעוד מוכרים היום עדיפים עליו

פורסם

הוא גם לא אמר שהוא צריך כרטיס קול נפרד (ושהוא שומע מוזיקה במחשב כל כך הרבה)

פורסם

מספיק שהוא משחק משחקים, זה כבר אומר שהוא הולך להשתמש הרבה בכרטיס הקול

ושם בכלל ה-Audigy מצטיינים

פורסם

ה-ALC850 לא באמת מתחרה באיזשהו כרטיס קול רציני מבחינת איכות, אפילו ה-Soundblaster Live שעוד מוכרים היום עדיפים עליו

לדעתי לא.יש לי את השבב הזה ושומעים מעולה במערכת שהוא מחובר אליה{רסיבר JVC RX 6042 ורמקולים פירלס MAGIC7 400 וואט RMS.
פורסם

עזוב אנשים פה אוהבים סתם לדבר באוויר ולהציע כל מה שבא להם בלי קשר ל-צריך או לא צריך..

פורסם

ורמקולים פירלס MAGIC7 400 וואט RMS.

שמע, מזה כבר אפשר להבין מייד מה הסטנדרטים שלך לאיכות סאונד. עשיתי חיפוש קצר כדי שתבין מה הרמה של הרמקולים שלך, לחץ כאן.

מי שיש לו סטנדרטים יותר ממינימליים ורוצה איכות גבוהה חייב לקחת יותר מ-ALC850

פורסם
  • מחבר

חברה לא מענין אותי כרטיס קול מספיק לי מה שיש על הלוח ,השאלה האם לא עדיף לשים שני כרטיסי מסך של למשל 6800GT במקום אחד של 7800GTX?

המטרה שלי להעלות כמה שיותר את היכולת לשחק כל משחק שהוא ואפילו אם יצא משהו רציני ביותר בעתיד הקרוב ! :hi:

פורסם

שמע, מזה כבר אפשר להבין מייד מה הסטנדרטים שלך לאיכות סאונד. עשיתי חיפוש קצר כדי שתבין מה הרמה של הרמקולים שלך, לחץ כאן.

מי שיש לו סטנדרטים יותר ממינימליים ורוצה איכות גבוהה חייב לקחת יותר מ-ALC850

אתה מוזמן לבוא ולשמוע את האיכות שלהם.אומנם הם לא מסוגלים לתת 400 וואט נקי אבל מה שהם נותנים די טוב.אנשים כותבים סתם ולא מניסיון תאמין לי.אם הם היו גרועים הייתי מודה בזה ,אבל הם לא ,הם מעולים.
פורסם

כמו שאמרתי, זה הכל עניין של הסטנדרטים שלך, של האיכות שאתה מצפה לה מהרמקולים שלך. ברור שאם יש לך סטנדרטים נמוכים אז הם ישמעו מצויין.

חברה לא מענין אותי כרטיס קול מספיק לי מה שיש על הלוח ,השאלה האם לא עדיף לשים שני כרטיסי מסך של למשל 6800GT במקום אחד של 7800GTX?

עדיף שתיקח 2x7800GT או 2x7800GTX, לא שווה לקחת SLI של דור 6 עכשיו שיש את הדור החדש

והייתי גם משדרג קצת את הספק כוח במקרה שאתה לוקח SLI

פורסם
  • מחבר

ומה דעתך על 2 - RADEON X850XTPE 256Mb?

אולי הכרטיס הזה עדיף?

פורסם

ה-7800GT יותר חזק ממנו

פורסם

ומה דעתך על 2 - RADEON X850XTPE 256Mb?

אולי הכרטיס הזה עדיף?

אין שום אופציה לחבר 2 כאלה ביחד

אם כבר אז CrossFire ותצטרך לוח תומך (היחיד שיש בינתיים בארץ עולה 1500 שקל)

וגם כרטיס מאסטר (שהראשונים אמורים לצאת בעוד 5 ימים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים