עבור לתוכן

מפרט למחשב חזק ב-10000

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

האם ספק 400 יספיק למפרט כזה עם כרטיס מסך חזק כזה :s05:

• תגובות 57
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שניהם בערך אותו דבר,אז חבל לקחת את זה שעולה יותר... (Kingston)

ולגבי הספק, אמרתי FSP . תלך על ה- FSP 400W שלהם ... הנה לינק :

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4015

אני לא בטוח שספק 400 יחזיק את המערכת הזאת..... :screwy:

פורסם

כן, יחזיק . אם אתה לא בטוח תיקח את אותו ספק בהספק יותר גבוה .

פורסם
  • מחבר

קיבלתי תודה ,בכוונתי לקחת לפחות 450 ;D

פורסם

טוב דיי ריפרפתי על המפרטים שהוצעו פה

אני העדפתי להשקיע באפשרות ל SLI ע"י הוספת של כרטיס 7800GT (הלוח אם והספק כוח מתאימים ל SLI)

ואת הכסף שהשקיעו פה במעבד מפוצץ (יצא לי לראות 4400) וכרטיסים מפוצצים (7800GTX ו 6800GT SLI נו בחייאת)

AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOX - 2300.00

DFI Infinity NF4 SLI nForce 4 Socket939 Motherboard - 860.00

2x A-Data 1024 MB DDR 3200 Memory - 1240.00

Leadtek PX7800GT TDH PCI-e 256Mb Retail Video Card - 2450.00

Creative Audigy 2 ZS Retail Sound Card - 575.00

Western Digital 250GB 7200 rpm 16MB Buffer S-ATA II HDD - 735.00

NEC ND-3540 Black 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW - 270.00

Antec TX1088 AMG 480W Metallic Grey SOHO Case - 1040.00

9470

אני העדפתי להשקיע באיכות הרכיבים השונים

השארתי 550 שקל לעכבר מאוד איכותי אם אתה צריך, או לרמקולים מצוינים אם אתה צריך (ומקסימום אפשר לרדת ל 200GB ולשים רמקולים איכותיים מאוד)

מה גם שאני לא השארתי אותך עם השבב קול היחסית בסיסי מאוד שיש על הלוח (וזה מאוד בולט ב DFI Infinity) אלא שמתי לך Creative Audigy 2 ZS

פורסם

מישהו שמשקיע 10000 על מחשב ראוי שהוא ישקיע קצת יותר בזיכרונות ולא יקנה זכרונות Value של סתם חברה.. זיכרונות זה ביצועים כדאי שתקנה זיכרון של חברה טובה עם תזמונים נמוכים. להשקיע 2500 בכרטיס מסך ולא להשקיע בזיכרונות זאת טעות חמורה. 2GB זיכרון זה פשוט מיותר!!!

פורסם

כבר בימינו 2GB מנוצל ע"י המשחק BF2 ...ובקרוב ע"י אחרים אז למה זה מיותר ?

פורסם

killer47- באמת לא בשביל לפגוע או משהו כזה אבל אתה בונה מפרטים לא טובים במיוחד, מכמה וכמה סיבות, עדיף שתלמד קצת לפני שתבנה לאנשים מפרטים...

בכל מקרה אני הייתי הולך על הgtx & neo 4 sli....

אני חושב ששתי אלה בצירוף של 3800 ו2 ג'יגה זיכרון יתנו ביצועים עדיפים, אם אפשרות למערך sli בעתיד.

פורסם

מישהו שמשקיע 10000 על מחשב ראוי שהוא ישקיע קצת יותר בזיכרונות ולא יקנה זכרונות Value של סתם חברה.. זיכרונות זה ביצועים כדאי שתקנה זיכרון של חברה טובה עם תזמונים נמוכים. להשקיע 2500 בכרטיס מסך ולא להשקיע בזיכרונות זאת טעות חמורה. 2GB זיכרון זה פשוט מיותר!!!

אולי בא לך לשים לו איזה 2x 1GB Crucial Ballistix Tracer וגם איזה OCZ Booster נחמד לנצל אותם

אה אופס! זה לא מפרט לאוברקלוק!!

היה דיון על זה כבר בפורום זכרונות מעבדים ולוחות אם תחפש ותמצא

עדיף 2x 1GB Value על פני 2x 512MB אפילו שיהיו 1.5-2-2-5

אז מיותר זה לא, עוזר זה כן, ועדיף על 1GB בתזמונים הדוקים זה בטוח

killer47- באמת לא בשביל לפגוע או משהו כזה אבל אתה בונה מפרטים לא טובים במיוחד, מכמה וכמה סיבות, עדיף שתלמד קצת לפני שתבנה לאנשים מפרטים...

בכל מקרה אני הייתי הולך על הgtx & neo 4 sli....

אני חושב ששתי אלה בצירוף של 3800 ו2 ג'יגה זיכרון יתנו ביצועים עדיפים, אם אפשרות למערך sli בעתיד.

אתה מודע להפרש הביצועים בין GT ל GTX? ה GTX הוא ביזבוז כסף טוטאלי, בדומה ל 6800Ultra לפניו ו X850XT PE לפניו וכל כרטיס Top-End לפניו

והלוח יהיה עדיף אך ורק בגלל שבב הקול שלו, אבל יותר קשה להשיג את הלוח מאשר את האינפיניטי

והוא יהיה יותר יקר מ Infinity SLI + Creative Audigy 2 ZS

וכמובן שבב קול על כרטיס יהיה תמיד עדיף על שבב קול משולב בלוח (Apples to Apples שלא תשווה לי סאונד בלאסטר מתפרק מול Creative 24Bit או Envy 24PT)

פורסם

ליאור- ההפרש בין gtx לgt יחיד לא שווה את המחיר, ואין שום וויכוח בכלל. אבל תשים לב שהרעיון פה הוא לבנות אופצייה למערך sli עתידי שם ההפרש משמעותי יותר

ובקשר ללוח, הוא אמר שהוא שומע מוזיקה לא שהוא אודיופיל... בגלל זה אני לא חושב שמבחינתו יהיה הבדל משמעותי כל כך, ובגלל שה msi מציג ביצועים סטוק טובים יותר לצד כ. קול לא רע בכלל, אני חושב שיש מקום לשקול אותו, למרות שבסוף יש מצב שאתה צודק והוא יהנה יותר משילוב של האינפיניטי עם כ.קול pci.

naorai

btw- lol על ההרצאה על  :lol:הזיכרון

פורסם

גם במערך SLI ההפרש הוא אפסי.

פורסם

מה לעשות שצריך לחזור על כל דבר 10 אלף פעם בגלל שבנאדם אחד החליט שעדיף תזמונים הדוקים בג'יגה ולא 2 ג'יגה?

וכמו שאמר אביאל מעליי

ההפרש ב SLI גם הוא לא שווה את הפרש המחירים

פורסם

מה לעשות שיש בנאדם שחושב שיותר מ 1 ג'יגה זה שווה את ההשקעה?? אתה יודע אולי מתי זה יהיה נחוץ? כש- windows vista יצא.. ביינתים שווה להשקיע בזיכרון איכותי ולא ב Value 2 GB לא משנה מה שתגיד.

פורסם

אני לעומתך שולח אותך לת'רד אחר שבו דנו בדיוק באותו נושא (אבל בדיוק!)

ויש שם גם הוכחות שה 2GB עדיף על כל 1GB שאפשר לשים

פורסם

שלח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים