עבור לתוכן

יצא Sapphire X800GTO FireBlade edition לאוברקלוקרים שביננו

Featured Replies

פורסם

אם ה X800GTO2 יש לו פוטנציאל הרבה יותר גדול משל גרסת ה FIREBLADE

אז למה לעזאזל הם עולים אותו דבר?

ולא הבנתי ל FIREBLADE יש בכלל סיכוי לפתוח צינורות?

שמישהו בבקשה ירשום את ההבדלים בין גרסת ה X800GTO2 לבין גרסת ה FIREBLADE!

• תגובות 31
  • צפיות 1.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ה gto2 הוא זה שנפתח, האמת אני בכלל לא מבין בשביל מה הוציאו את השאר. :nixweiss:

פורסם

ומה לגבי הAGP ? מה יוצא הכרטיס המשתלם היום ב~1500 ש"חים ?

פורסם

אז מה מיוחד בכלל ב FIREBLADE? הוא אוברקלוקר יותר טוב מהULTIMATE והרגיל?

http://www.vr-zone.com/?i=2707&s=1

כי באתר הזה כתוב שגם ה FIREBLADE יכול להפתח לא תמיד אבל יש סיכוי שתיפול על הליבה של GTO2

פורסם

לפי מה שהבנתי מימה שכתוב שם הוא שרוב כרטיסי הX800GTO לא יכולים להפתח מ12 צ"ע ל16 צ"ע אלא רק הכרטיסים של ספיר יכולים להפתח ועוד דבר הוא שכל גרסאות הGTO של ספיר נפתחות ככה שאני לא מבין מה הטעם בGTO2?

השוני מה הגרסא הרגילה לUltimate הוא שהUltimate בעל קירור פסיבי והFireblade מגיע עם זכרונות 1.6ns שאמורים לתת ביצועי אוברקלוק טובים יותר לזכרונות מאשר גרסאת הUltimate והגרסא הרגילה, ככה שמה מיוחד כל כך בGTO2?

"So far only Sapphire X800GTO cards like the Ultimate and Fireblade editions using the X800 GTO² (R480) core can be successfully unlocked and from what we heard, X800 GTO² is only made exclusively for Sapphire"

פורסם

אז זה ההבדל חבר'ה:

SAPPHIRE X800GTO 256MB PCI-EXPRESS-הגירסא הרגילה של הכרטיס,רק עם 12 צינורות עיבוד,אי אפשר לפתוח.

SAPPHIRE X800GTO ULTIMATE 256MB PCI-EXPRESS-הגירסא הרגילה עם קירור פסיבי,גם לא נפתחת.

SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS-הגירסא שבה הצינורות יכולים להיפתח,מעולה לאוברקלוק,אבל עם קירור פסיבי ואיכותי.

SAPPHIRE X800GTO FireBlade Edition 256MB PCI-EXPRESS-הגירסא שגם בה נפתחים הצינורות,מעולה לאוברקלוק,אבל מגיע עם קירור רגיל.

לסיכום הX800GTO2 הכי משתלם!

פורסם

אז זה ההבדל חבר'ה:

SAPPHIRE X800GTO 256MB PCI-EXPRESS-הגירסא הרגילה של הכרטיס,רק עם 12 צינורות עיבוד,אי אפשר לפתוח.

SAPPHIRE X800GTO ULTIMATE 256MB PCI-EXPRESS-הגירסא הרגילה עם קירור פסיבי,גם לא נפתחת.

SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS-הגירסא שבה הצינורות יכולים להיפתח,מעולה לאוברקלוק,אבל עם קירור פסיבי ואיכותי.

SAPPHIRE X800GTO FireBlade Edition 256MB PCI-EXPRESS-הגירסא שגם בה נפתחים הצינורות,מעולה לאוברקלוק,אבל מגיע עם קירור רגיל.

למה???

מבחינת מחיר או ביצועים?

הרי קירור פסיבי אפילו שהוא איכותי זה לא מספיק טוב ל OC איכותי.

שאלה: אם אני קונה את ה FIREBLADE הבנתי שהקירור בו אקטיבי אבל האם הוא טוב? ואם אני עושה צריבת ביוס ככה שכל ה 16 צינורות יעבדו ועוד יעשה קצת OC הקירור הזה יספיק לעבודה קבועה וסדירה של הכרטיס?

פורסם

איפה בדיוק כתוב שהFireblade נפתח?

ולפי התמונה של הGTO2 יש לו בכלל קירור אקטיבי...ולמה הוא הכי משתלם? זאת אומרת למה הוא יותר משלם מאשר הFireblade?

פורסם

הקירור של הGTO2 יותר טוב מה לא מובן!!!

תחכו שיהיה תחרות קצת עם הכרטיסים האלו עכשיו הם סתם עולים יקר עוד מעט הם יעלו כמו 6600GT ואז זה יהיה הכי משתלם שיש אני בכל מקרה בונה על זה עוד שבועיים שלושה ככה.

פורסם

עדיף לחכות ל X1600

חבל לקנות עכשיו את ה

x800

פורסם

אין ממש טעם לחכות לX1600XT הוא פחות טוב מהX800GTO בסטוק ופחות או יותר ברמה של הX800GT ולפי הערכה כאשר הוא ישווק הוא יתומחר במחיר התחלתי של 250USD לגרסאת ה256MB, שכרגע לעומת זאת אפשר למצוא את הGTO ב180USD ככה שבכל מקרה הכרטיס הזה לא ממש משתלם ואין כרגע ממש טעם לחכות לו במיוחד שיש אפשרות לפתוח צינורות לGTO ולעבור את הביצועים שלו בהרבה ובכל מקרה התאריך השקה שלו הוא ב30 בדצמבר למרות שזה נשמע לי קצת הזוי.

הביקורת: http://www.hardwaresecrets.com/article/230/1

פורסם

אז זה ההבדל חבר'ה:

אפשר אולי תמונות של דגמי הכרטיסים...לא רק תמונות של האריזות.

מהיכן הגעת להחלטה שה GTO2 הרגיל מגיע עם קירור פסיבי ?

פורסם

אז את ה FIREBLADE בטוח אפשר לפתוח?

ואיזה קירור יותר טוב הפאסיבי של ה ULTIMATE א האקטיביב של ה FIREBLADE?

פורסם

בלבלתם אנשים לגמרי.

הפיירבלייד לא נפתח כפי הידוע לי ובא עם הקירורים של הX850 למינהם.

הGTO2 מגיע עם קירור אקטיבי הדומה יותר לקירור של הX800 הרגיל/X700XT ונפתח.

כל השאר נכונים.

עריכה-הפיירבלייד יכול להיפתח רק אם יוצאת לכם את ליבת הR480.

פורסם

בלבלתם אנשים לגמרי.

הפיירבלייד לא נפתח כפי הידוע לי ובא עם הקירורים של הX850 למינהם.

הGTO2 מגיע עם קירור אקטיבי הדומה יותר לקירור של הX800 הרגיל/X700XT ונפתח.

כל השאר נכונים.

עריכה-הפיירבלייד יכול להיפתח רק אם יוצאת לכם את ליבת הR480.

רק תיקון קטן , הקירור של GTO2 הוא קירור סטנדרטי של X850PRO שזה לא רע.

למשל בביקורת הבאה הצליחו לעשות OC של יותר מ- 100MHZ ל-X850PRO במארז מקורר היטב, מבערך 500 ליותר מ- 600!!

http://www.hexus.net/content/item.php?item=1625&page=4

יהיה די קשה להגיע ל- 600MHZ בכל כרטיס וגם מיותר כי ה-CLOCK של 850XTPE הוא 540 (אם אני לא טועה). לדעתי, אם קירור טוב במארז אפשרי להגיע למהירות הזאת בלי בעיה, בהנחה שספייר לא הורידו את המתח לליבה , מה שלא ניראה הגיוני כי הPCB של הכרטיס זהה לגמרי ל-PCB של סידרת X850.

בקיצר, לדעתי, מהירויות של X850XT זה SLAM DUNK ויש סיכוי גבוה להגיע ל- X850XTPE גם עם קירור סטוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים