פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים יש לי 3 התלבטויות אחרונות:DFI NF4 SLI INFINITY - רשום עליו באתר היצרן: "In SLI mode, the bandwidth of each x16 slot works at the bandwidth of x8. When the graphics cards are connected via the SLI bridge, it runs at x16 bandwidth. "מה זה בדיוק אומר לא הבנתי כל כך... הבנתי את התירגום, אבל נגיד אני אשים רק כרטיס אחד בלי SLI, זה יעבוד בX8?.. וזה רק בלוח הזה?. ABIT AN8 SLIGigabyte GA-K8N Ultra-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 - מה ההבדל בינו לבין הGA-K8NXP-9 ULTRA. הULTRA בעצם עולה יותר משום מה.. מה ההבדלים בדיוק?..תראו אני לא לוקח SLI. אז אולי כדאי ללכת על ULTRA? תודה.
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים יש לי 3 התלבטויות אחרונות:DFI NF4 SLI INFINITY - רשום עליו באתר היצרן: "In SLI mode, the bandwidth of each x16 slot works at the bandwidth of x8. When the graphics cards are connected via the SLI bridge, it runs at x16 bandwidth. "מה זה בדיוק אומר לא הבנתי כל כך... הבנתי את התירגום, אבל נגיד אני אשים רק כרטיס אחד בלי SLI, זה יעבוד בX8?.. וזה רק בלוח הזה?.תרגוםכמו כל לוח SLI אחר כרגעכשאתה מפעיל מערך SLI כל PCI-E יהיה רק X8אם אין SLI אז הPCI-E יהיה X16
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים שני הראשונים יהיו מצויניםלפי הביקורות האחרונות ה Abit אוברקלוקר קצת יותר טובאבל חוץ מזה הם שווים חוץ מהפיצ'רים הנוספים (קירור פאסיבי לצ'יפסט וכד')
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים הלוח של גיגהבייט מצוייןכל החיבורים מסודרים כמו שצריךהוא חדיש וכולל את כל החיבורים שצריךוהביצועים שלו לא רעים בכללהדבר היחידי זה שיש לו קירור פאסיבי שלא הייתי ממליץ לך לקחת
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים חדיש?הוא מלוחות ה nForce 4 Ultra הראשונים!וכל ה nForce 4 יש להם סידור טוב, כל החיבורים שצריך (ואפילו לפעמים עוד חיבור חשמל שיש ב Gigabyteים רק ב XPים)ויש להם את אותם ביצועים כמעט (הפרש של אחוז לפה או לשם)ועדיין מחיר יותר גבוה מהשאר
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים מחבר אוקיי החלטתי ללכת בסוף על ULTRA: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_315_1371&products_id=11126 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_822_823&products_id=8742 ומה הקטע של הlanparty .. זה סתם השם? ליאור, איך הכרטיס קול?
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים LanParty זה שם הסדרה(מה שמאפיין אותה זה יכולות אוברקלוק הכי גבוהות בד"כ, פלסטיקה מחומר UV שזוהר באולטרא, נוחות באוברקלוק)והכרטיס קול שלו זה ה ALC850 שהוא מעל לסביראבל עדיין לא ברמה של כרטיס PCI נפרד
פורסם 2005 באוקטובר 420 שנים מחבר זה בסדר אני לא הולך לשמוע מוזיקה כל כך וזה לא ממש אכפת לי ..ואם בין שניהם אין הבדלים כל כך גדולים, אני אלך אחד מהם (כנראה על הlanparty אבל לא בטוח)כי אוברלוק אני לא נראה לי אעשה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.