פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים לילה טוב ושנה טובה...Microsoft AntiSpyware היא ללא ספק אחת מהתוכנות הטובות ביותר שיצא לי להשתמש בשנים האחרונות והכי חשוב היא חינמית לגמרי:http://www.softpedia.com/get/Internet/Popup-Ad-Spyware-Blockers/Windows-AntiSpyware.shtmlמומלצת בחוםלמנהל הפורום תוכל לשים את התוכנה הזאת בסטיקי של תוכנות ANTI SPYWARE?
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים ימים יגידו ... מיקרוסופט לא יוותרו על פוטנציאל מסחרי כזה , זה לא כמו מסנג'ר שאין תוכנות אחרות בקטגוריה שלה שעולות כסף
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים אתה כבר נכנס לספקולציותאבל לא חסרות תוכנות כאלו שהן חינמיותכמו SPYBOT S&D , AD-AWARE , HIJACK THIS
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים אני לא יכול להשתמש בתוכנה הזאתלא משנה מה אנשים יגידולהשילוב של המילים BETA ו- MICROSOFT פשוט עושים לי רעאני אוהב את המחשב שלי יותר מדי בשביל להקריב אותו לשילוב כזה
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים השילוב של המילים BETA ו- MICROSOFT פשוט עושים לי רעאני אוהב את המחשב שלי יותר מדי בשביל להקריב אותו לשילוב כזההתוכנה במקור היא לא של מיקרוסופט!היה לי את אותה התוכנה בידיוק רק עם אייקון צהוב!מייקרוסופט בטח קנו אותה ושינו לה את העיצוב!(כמו הרבה דברים בווינדווז)
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים התוכנה במקור היא לא של מיקרוסופט!היה לי את אותה התוכנה בידיוק רק עם אייקון צהוב!מייקרוסופט בטח קנו אותה ושינו לה את העיצוב!(כמו הרבה דברים בווינדווז)זה של GIANT ,מיקרוסופט קנו אותם,או לפחות את התוכנה הזאת שלהם.
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים אני לא יכול להשתמש בתוכנה הזאת לא משנה מה אנשים יגידול השילוב של המילים BETA ו- MICROSOFT פשוט עושים לי רע אני אוהב את המחשב שלי יותר מדי בשביל להקריב אותו לשילוב כזה דעות קדומות.... דעות קדומות זה כמו להגיד "אני לא יקנה מרצדס כי זה גרמני". זה שזה ביטא מילא (למרות שאני מאז שהגרסה הראשונה של התוכנה יצאה ולא ראיתי בעיה אחת) אבל בגלל שזה מייקרוסופט? בטח עכשיו תגיד לי "כי הם מונופול ואני מתנגד לזה!" Give me a break! :
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים זיין מונופולאני בעד מונופולים אבל פשוט... הם חרא... אחרי הSP2 שהם הוציאו ושיגעו חצי מהעולםאין לי ביטחון במה שהם מוציאים
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים אבל פשוט... הם חרא... אחרי הSP2 שהם הוציאו ושיגעו חצי מהעולםאין לי ביטחון במה שהם מוציאיםהSP2 הוא אחד הדברים היותר טובים שהם עשו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.