פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים אני צריך לוח תומך:939PCI Eרצוי nf 4 או תמיכה ב- SATA I/IIוהכי חשוב: אני צריך שהוא יהיה אוברקלוקר טובהתקציב שלי הוא עד 700 שקלחשבתי ללכת על ASUS A8N Eלמישהו יש הצעות?תודה !
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים Abit AN8 UltraDFI Infinity NF4 Ultraהוכחה 1הוכחה 2MSI K8N Neo4-Fזה מה שעולה לי לראש כרגע
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים אהבתי הרבה זמן אתה מחכה לביקורות עליו אה? אם אתמול הייתי שם לב אליהם כבר היית מקבל אותן
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים מחבר אז ה- DFI Infinity עדיף על ASUS A8N E ???ועוד משהו: תכננתי לקנות שני סטוקים של זכרונות 512Mb 400MHz Kingston CL3 יש לכם הצעה יותר טובה לזיכרונות טובים לקוברקלוק בסביבות המחיר של הקינגסטון ?(הקינגסטון עולים 300 לסטיק, אני מוכן להוציא עד 350 לסטיק, אם זה באמת שווה את זה)חבר'ה יכול להיות שאני נהולך להזמין את המחשב עוד היום לפני שיסגרו את החנות, אז זה קצת דחוף ליתודה ! ! ! ! !
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים Abit AN8 Ultra DFI Infinity NF4 Ultra הוכחה 1 הוכחה 2 MSI K8N Neo4-F זה מה שעולה לי לראש כרגע דרך אגב, לידיעה כללית, עם האלבאטרון NF4U הגעתי גבוה יותר ויציב
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים אז ה- DFI Infinity עדיף על ASUS A8N E ??? ועוד משהו: תכננתי לקנות שני סטוקים של זכרונות 512Mb 400MHz Kingston CL3 יש לכם הצעה יותר טובה לזיכרונות טובים לקוברקלוק בסביבות המחיר של הקינגסטון ? (הקינגסטון עולים 300 לסטיק, אני מוכן להוציא עד 350 לסטיק, אם זה באמת שווה את זה) חבר'ה יכול להיות שאני נהולך להזמין את המחשב עוד היום לפני שיסגרו את החנות, אז זה קצת דחוף לי תודה ! ! ! ! ! ה Infinity עדיף וה Kingston לא יגיעו רחוק באוברקלוק עדיף לדעתי להשקיע לפחות קצת ב A-Data Vitesta 500MHz שאמנם לאחרונה מגיעים יחסית נמוך, בסביבות ה 250-260 וגם זה בקושי אבל הם עדיפים על הקינגסטון שלא יגיעו גם לזה דרך אגב, לידיעה כללית, עם האלבאטרון NF4U הגעתי גבוה יותר ויציב ציינתי שזה מה שעלה לי לראש באותו רגע אפשר להוסיף לרשימה Albatron K8NF4U
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים ה ASUS עדיף רק תוודא שאתה מקבל את גירסה 2 ולא את הגירסה הראשונהתקרא את הביקורת ואז תגיב
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים מחבר ה Infinity עדיףוה Kingston לא יגיעו רחוק באוברקלוקעדיף לדעתי להשקיע לפחות קצת ב A-Data Vitesta 500MHz שאמנם לאחרונה מגיעים יחסית נמוך, בסביבות ה 250-260 וגם זה בקושיאבל הם עדיפים על הקינגסטון שלא יגיעו גם לזהציינתי שזה מה שעלה לי לראש באותו רגעאפשר להוסיף לרשימה Albatron K8NF4Uאבל הזכרונות האלו הם 500 MHZ זה לא אומר שהם באים 250 בסטוק ?
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים אבל שובהם מבטיחים תזמונים משוחררים יחסיתוהם לא מגיעים הרבה יותר רחוק מההבטחה שלהם לאחרונה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.