פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים אז הנהתמונה שאחי הקטן שלח לי!איזה חיים טובים למי שלא מזהה זה הבחור שתקלט באולימפידהטיאסטו![attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים מחבר וואלה אחי לא עשה לך את זה אז הנה חברה שלו! [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים שיווווווווווווווווווווו !!! ווווווווווואאאאאאאאאווווווווווווווווווווווווווו !!! שמישהו יביא לי כוס מים ... פנתר , יא זלמה , מה נסגר איתך ? שמח עבור אחיך שהוא מסתובב בחברת אנשים מעאגניבים והכל , ושיש לו חברה , אבל למה זה אמור לעניין אותנו איפה אחיך מבלה לעזאזל ? על אותו משקל ... הנה תמונה של דוד שלי מאיזהשהו צד במשפחה ... מרגש , לא ?
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים מחבר שיווווווווווווווווווווו !!! ווווווווווואאאאאאאאאווווווווווווווווווווווווווו !!! שמישהו יביא לי כוס מים ... פנתר , יא זלמה , מה נסגר איתך ? שמח עבור אחיך שהוא מסתובב בחברת אנשים מעאגניבים והכל , ושיש לו חברה , אבל למה זה אמור לעניין אותנו איפה אחיך מבלה לעזאזל ? על אותו משקל ... הנה תמונה של דוד שלי מאיזהשהו צד במשפחה ... מרגיש , לא ? הצילום של אבא? האמת שהכוונה היתה להראות את החברה
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים שיווווווווווווווווווווו !!! ווווווווווואאאאאאאאאווווווווווווווווווווווווווו !!! שמישהו יביא לי כוס מים ... פנתר , יא זלמה , מה נסגר איתך ? שמח עבור אחיך שהוא מסתובב בחברת אנשים מעאגניבים והכל , ושיש לו חברה , אבל למה זה אמור לעניין אותנו איפה אחיך מבלה לעזאזל ? על אותו משקל ... הנה תמונה של דוד שלי מאיזהשהו צד במשפחה ... מרגש , לא ? חחחחחחחחח נראה לך זה החברה של אח שלו? זה החברה של טייסטו
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים חחחחחחחחח נראה לך זה החברה של אח שלו?זה החברה של טייסטוLOL כבר פחדתי.....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.