פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים YUTAXP צודקהגדלים משנים אמנם מבחינת צילילי תהודהאבל את צריך משהו שתרגיש איתו נוח וטיבעיעל איזו גיטרה אתה הולך אקוסטית קלאסית?
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים מחבר אני רק מתחיל להיכנס לתחום ולכן חשבתי על משהו זול,כדי לראות אם זה יזרום:http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1711730רואה שיש שם 3/4 למי זה מתאים?
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים מממ..............שמע שלא תעיז לקנות ברשת!לך לחנות שמע איך היא נשמעת תרגיש אותה בידייםתראה אם היא נוחה לך וכושקשר לגדלים זה נראה לי הסטנדרטי!או לנוער!אבל שוב אתה צריך להרגיש אותה גם אם היא עולה 200 שקל
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים חוץ מזה שההבדל במחיר לא משמעותי.. במקום 220 היא תעלה לך 300~ וכמו שאמרו לך אתה תרגיש אותה ותשמע את הצלילשלה ותראה אם היא סבבה לך
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים מחבר אוקי תודה על ההמלצות,ומה דעתכם על לימוד עצמי? מספר + דיסק? כי אומרים שלנגן בגיטרה יחסית זה לא קשה,משהו בינוני,זה באמת כחה? כי אתם נשמעים אנשים שמנגנים.ואתם מכירים חנויות בצפון? אני גר במעלות זה ליד נהריה.
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים תראה השאלה היא לאיזה רמה אתה רוצה להגיע?ללמוד ליווי של שירים שזה ממש נחמד!אתה כבר תוך כמה ימים יכול לנגן משהו פשוטאבל סולואים וזה אם זה ימצא חן בעיניך זה כבר יבוא לך בהמשךעצה:אל תתיאש בהתחלהזה אולי קשה קצת זה אולי מבאס אבל ברגע שיוצא לך משהוזה פשוט תענוג!ככל שתלמד תעריך יותר את הכלי המטורף הזהאני ממליץ לקחת מורה ב 5 עד 10 השיעורים הראשוניםאחר כך שהבנת את הבסיס תמשיך לבדככה גם יהיה לך יותר קל להבין את מבנה הגיטרהמורה עולה 50 60 שקל לשיעור(גם לפעמים מגיע אליך הביתה)בהצלחה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.