עבור לתוכן

שחזור תמונות ממצלמת A95 של קנון

Featured Replies

פורסם

190 זה יותר מדי

תקנה ב100-130 באינטרנט

פורסם

דני באמת המצלמות לא מזוהות ככונן במחשב?

אצלי היא מזוהה... ;D

פורסם

תביא PrintScreen :s05:

פורסם

בבקשה:

[attachment deleted by admin]

פורסם

נחמד מאד, לא ידעתי.

יכול להיות שזה בגלל ה-USB 2.0 :smile1:

פורסם

מה באמת, חשבתי שזה נורמאלי... :cool2:

יכול להיות באמת בגלל ה-USB 2.0.

רגע, אז נגיד איך אתה פורק את התמונות?

פורסם

דני באמת המצלמות לא מזוהות ככונן במחשב?

אצלי היא מזוהה... ;D

כנ"ל, גם אצלי באולימפוס C765

פורסם

כנראה שכך זה בכל האולימפוס, אך עדיין זה לא מהווה איזשהו יתרון "על"...

פורסם

יש לי ניקון ישנה יחסית והיא מזוהה בתור כונן..... :bash:

פורסם
  • מחבר

1) קניתי קורא כרטיסים ועם תוכנה כלשהי ביצעתי שחזור ואכן הצליח. אך קיימות תמונות שיש עליהן כמין מעטה בצבע אפור ומשום כך איני מצליח לצפות בתמונה עצמה מה העניין ?יש תיקון לכך?

2) כשניסיתי לשחזר מהכרטיס השני של ה-32 מגה הוא לא זיהה אותו,מדוע? במצלמה הוא מתפקד כראוי.

המון תודה לכל אלו שסייעו ומסייעים עדיין!

פורסם

טוב אני רואה שכבר היסתדרת..

בכל מקרה קצת מידע: לגבי המצלמות - חלק מהן מוגדרות ככונן נוסף כשהן מחוברות למחשב וזה בהחלט לא קשור לUSB2 וזו לא אופצייה חדשה אלא ישנה מאוד , פשוט יש מצלמות שכן ויש שלא- CANON לא  8).

לכן שיחזור במקרה שלך , ובכלל מומלץ, צריך להעשות דרך קורא כרטיסים , אפשר למצוא גם ב50 שקל , אני אישית לא יודע עד כמה זה באמת משנה , אבל קורא חיצוני הרבה יותר נוח.

לגבי השיחזור - אל תעז להשתמש ולהכניס לכל מצלמה שהיא את הכרטיס שאותו אתה רוצה לשחזר !! , נסה קודם מספר תוכנות - לכל תוכנה יכולות אחרות. יש תוכנות שגם מאפשרות לך ליצור IMAGE של כרטיס הזכרון ולנסות לשחזר אח"כ.

המיקרה שלך עוד טוב - אני בטעות פירמטתי כרטיס שלם באמצע ברזיל (טוב יותר נכון זה היה בגבול בין ארגנטינה לברזיל במלון צעירים שווה עם בריכה ענקית פאב וסנוקר ומלא בחורות בבקיני - אבל עדיין תנאים קשים מבחינת טכנולוגיה  ;) ) ובנוסף כרטיס אחר נדפק לי כשהבטריות החליטו להגמר ולדפוק חלק מהמידע שהיה על הכרטיס (מזל שהיו לי ארבעה) באמצע סירה רעועה בדרך  לאי בודד..

בכל מיקרה למי שניתקל בתרד הזה תוך כדי חיפוש , שתי תוכנות שאני השתמשתי איתן בעבר הן zero assumption digital image recovery החינמית והפשוטה שגם משחזרת פחות טוב והשנייה היא photo rescue..

יש לא מעט כלים , וכולם שווים את התמונות ..

פורסם

אצלי בחנות צילום אני משתמש בתוכנה שניקראת Badcopy Pro משחזרת ממש ממש הכל ואני מרוצה ממנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים