עבור לתוכן

מה ההבדלים המרכזים בין 350D ל 300D של קנון?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני בקרוב מאוד נוסע לחול לתאילנאדדדדד :yelclap:

ואני חושב אולי לקנות שם מצלמה

כמו שאמרתי בכותרת קנון 350D או 300D אבל לא מוכן להשקיע בארץ 5000 שקל וזה עוד בלי עדשת קיט

אז אני חושב וחסכתי קצת כסף לקנות אותה שם ואני מקווה שההבדל יהיה מאוד משמעותי שם!!

העם למישהו כאן יש את המצלמה ורוצה להמליץ לי מה שווה יותר

כי ראיתי סיקרות וכל השאר

אבל אני רוצה תכלס ביקורת פה של אנשים איך הם המצלמות הללו???

פורסם

יש סיבה שדווקא קאנון?

פורסם

הייתי מעלה גם את הניקון D70 שיש לה עצמית קיט טובה.

פורסם
  • מחבר

יש סיבה שדווקא קאנון?

יש לך משהו למליץ

שמע קנון אין על מה לדבר זה מצלמה פשוט עולם אחר משאר החברות!!

פורסם

קאנון היא ממש לא עולם אחר. לכל המצלמות המתחרות יש יתרונות וחסרונות על הדגמים של קאנון, ואם כבר, אז לדעתי דווקא ה-Minolta 5D היא מובילת הקבוצה. יש לה ISO3200 ומייצב תנועה שעובד עם כל העדשות ומובנה בגוף, מסך LCD 2.5 (מול 1.8 בקאנון) והיא יותר מאסיבית (לא במקרה היא שוקלת עוד 130 גרם). היתרון של הקאנון הוא עוד שני מגה-פיקסל ברזולוציה, אבל זה יתרון די זניח. מצלמות DSLR עם 6MP נותנות ממילא איכות מעולה.

פורסם

Rangerman, לא בוחרים מצלמה לפי מפרט...

גם אבל לא רק זה.

למינולטה יש חיישן CCD שזה חסרון לדעתי

פורסם

גם ה D70s וגם ה 350D הם גופים איכותיים אש, אם כי אני נוטה להעדיף את הצבעים שהקנון מפיקה, פה זה בערך מסתיים...

כל השאר זו כבר שאלה של מבחר עצמיות שיותר קורץ לך, הן מבחינת תקציב, זמינות ואיכות כללית, כנ"ל גם לגבי שאר הציוד.

פורסם

תשקול גם אתה50די של ניקון אם חשוב לך שהמצלמה תיהיה קטנה יחסית , אני אישית הייתי הולך על ה350די אבל העדשות קיט של ניקון ממש מעולות ככה שאם אתה קונה ניקון תנסה לקנות עם עדשת קיט אחת ואם אפשר אז 2.

פורסם

Rangerman, לא בוחרים מצלמה לפי מפרט...

גם בביקורות משתמשים היא מנצחת.

למינולטה יש חיישן CCD שזה חסרון לדעתי

חיישן CCD זה חיסרון רק ליצרן (הור יקר יותר ליצור מחיישן CMOS). מבחינת המשתמש זה פרט טכני חסר משמעות. מה שקובע זה האיכות הסופית. יש לך הסתייגויות כלשהן מהאיכות של ה-5D? :cool2:

גם ה D70s וגם ה 350D הם גופים איכותיים אש, אם כי אני נוטה להעדיף את הצבעים שהקנון מפיקה, פה זה בערך מסתיים...

החזקת את ה-5D? ה-350D מרגישה קצת כמו צעצוע לידה.

תשקול גם אתה50די של ניקון אם חשוב לך שהמצלמה תיהיה קטנה יחסית ,

ה-5D של מינולטה דווקא יותר יותר קטנה (קצת) מהניקון D50. היא גם מצלמה יותר טובה, אבל המחיר שלה מעט יותר גבוה.

פורסם
  • מחבר

שמעו חבריה

עד עכשיו היתי מצלם עם A80 אז אני רוצה להתקדם לרמה קצת יותר מקצועית

ויש פה המון דעות תכלס אני ממש מאוהב בקנון D350 ותכלס אמר פו מישהו נכון שהצבעים של קנון יותר יפים במקצת מיניקון למשל

אבל ההבדל קטן זה כבר החלטה של כסף!!

פורסם

Benor, הלינק ששלחת רק מראה שלכל טכנולוגיה יש יתרונות וחסרונות. הוא לא מראה ש-CMOS עדיף. ובחזרה לשאלה שלי: אתה לא חושב שמה שקובע זה האיכות הסופית? יש לך הסתייגויות כלשהן מהאיכות של ה-5D? אם כן, אתה יכול להביא לינקים לתמונות שממחישות את אותן הסתייגויות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים