פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים על מה משפיע ה FSBCPUMEMORYHARDISKCPU MEMORY AND PCI HOLS2איזה התקן הוא המהיר ביותרPCIX AGPXAGPX8PCIחשוב לציין שזה לא PCIEX כמו שכולם בטח רצו להגיד זה PCI של שרתיםתודה על העזרה ..
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים 1-הרביעי2-השלישי(נראה לי)1. בעיקרון זה כולם חוץ מה-HD אלא אם כן יש PCI LOCK....2. אני גם חושב שזה AGPX8
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים לפי ויקי המקסימום של AGP x8 הוא 2133MB/s לעומת 1GBps ב PCI-Xמה שאומר שה AGP x8 הרבה יותר מהיר
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים אתה יכול בבקשה לפרט על היחידה? חבר שלי מבלבל לי תמוח עוד משנה שעברה לגבי הפרוייקט - "אני הולך לפרוייקט גאמה או משהו דומה..." - והוא לא ממש יודע מה זה . פרטנא.
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים מחבר בעיקרון זאת היחידת המחשבים המובחרת של מודיעין סטייל ממר"ם רק פחות קבע לשם כל השפיצים של מחשבים נכנסים יותר מיזה אין לי מושג עשיתי מבחנים מחכה לתשובות ... אופטימי חח
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים מחבר בעיקרון או שמישהו מבפנים מכיר אותך ויודע שאתה טוב אז ממליץ עליך זה נקרא מאותראו שאתה למדת מחשבים בבה"ס וישך ציונים טובים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.