פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים שהשנה הזאת תהיה שנה הרבה יותר מוצלחת מהשנה הקודמת,שיהיה כבר שקט בארץ הזאת,שנה מוצלחת בלימודים,בעבודה,בצבא. וחג שמח . ממני אסף.
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים חג שמח, שנה טובה, צום קל וגמר חתימה טובה(עוד משהו@?#?) לכולם! :funn: :funn:
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים חג שמח, שנה טובה, צום קל וגמר חתימה טובה(עוד משהו@?#?) לכולם! :funn: :funn: כנ"ל, ואני אוסיף עוד כמה שמנמנים ;D ;D ;D :funn: :funn: סמיילי שאלט
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים שנה טובה לכל חברי הקהילה.... כולכם אנשים מדהימים....אני מקווה שתיהיה לכולכם שנה טובה ומתוקה.... :xyxthumbs: שתיהיה לנו שנה עם פרוייקטים חדשים ומדהימים...כמה שיאים חדשים...יש למה לחכות אני בטוח ש2006 תיהיה שנה פצצצה... :yelclap: :yelclap: :yelclap:
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים שנה טובה שתיהיה לכולם! אוהב אותם מקווה שתישארו כאלה! :smile1: ;D ;D :lol: אין סמיילי שמנשק ?
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים שתהיה שנה טובה לכולם , גמר חתימה טובה. שנה טובה שתיהיה לכולם! אוהב אותם מקווה שתישארו כאלה! :smile1: ;D ;D :lol: אין סמיילי שמנשק ? שנה טובה לכל חברי הקהילה.... כולכם אנשים מדהימים....אני מקווה שתיהיה לכולכם שנה טובה ומתוקה.... :xyxthumbs: שתיהיה לנו שנה עם פרוייקטים חדשים ומדהימים...כמה שיאים חדשים...יש למה לחכות אני בטוח ש2006 תיהיה שנה פצצצה... :yelclap: :yelclap: :yelclap: כנ"ל, ואני אוסיף עוד כמה שמנמנים ;D ;D ;D :funn: :funn: סמיילי שאלט שנה טובה לכולם. שנה טובה ומבורכת לכולם! חג שמח. חג שמח, שנה טובה, צום קל וגמר חתימה טובה(עוד משהו@?#?) לכולם! :funn: :funn: שנההההההההההה מעולה!!! ועוד כמה דובונים :funn: :funn: :funn: :coolman: :coolman: :ylsuper: :alcoholic: :funn:
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים אוהב אוכם חח הנה השגתי סמילי נשיקה.. שנה טובה ושמחה הרבה בריאות אושר ועושר.. לכווללם
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים :funn: :funn: :funn: חג שמייח :coolman: :coolman: :coolman: :funn: :funn: :funn: הדובון הלבן הזה מוזר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.