עבור לתוכן

X800gto @ X850XTPE ?

Featured Replies

פורסם

שלומות. אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי שלי (66GT) בפתרון שנראה מאוד מפתה של ATI

ה- X800GTO... לפי מה שהבנתי מה שטוב בכרטיס הנל הוא שאפשר כמעט בוודאות לפתוח את הצינורות שלו וככה הוא מתפקד כ X800XL

וכאמור הליבה של הכרטיס מסך הזה היא ליבה של X850XT רק בדאונקלוק, ככה שב OC פשוט אפשר להפוך אותו ל X850XTPE

והליבה אמורה לעמוד במיהרויות האלו כי היא רק בדאונקלוק...

עכשיו שאלתי היא כזו...

האם זה בדוק כי כל כרטיס כזה או אחר של X800GTO פותח את כל הצינורות ? ואפשר לעשות איתו OC כזה טוב וליבה תחזיק ?

אם כן איזה חברה הכי מומלצת ובוודאות יפתחו הצינורות ? SHAPPIRE ? מה אתם ממליצים...

בנוסף הבנתי שהקירור סטוק שבא איתו דיי "זנותי" תסלחו לי הביטוי... האם הקירור הזנותי הזה עשוי להחזיק מהירויות X850XT ? או שאני צריך להחליף קירור ?

במידה וכן איזה קירור אתם ממליצים ? (סיילנסר.. זלמן... וכ'ו...)

אשמח לתגובות ועצות בייחוד מאנשים שיש להם את הכרטיס והפכו אותו ל X850XT...

תודה מראש חברים ! :silly:

פורסם

אם אני לא טועה רק הספיר תומכים בפתיחת צינורות

פורסם

רק הX800GTO2 של SAPPHIRE יכול להפתח,הוא עוד לא הגיע לארץ.

פורסם

למה שתרצה כבר להחליף את ה6600GT שלך?

על כרטיס "מפתה" שיצא תרוץ להחליף?!

לי זה נשמע טמטום מוחלט. תהנה ותנצל את הכרטיס שלך, *לפחות* עד שתצא הסדרה החדשה.

פורסם

למה שתרצה כבר להחליף את ה6600GT שלך?

על כרטיס "מפתה" שיצא תרוץ להחליף?!

לי זה נשמע טמטום מוחלט. תהנה ותנצל את הכרטיס שלך, *לפחות* עד שתצא הסדרה החדשה.

כמו שידידי הטוב אמר כאן זה פשוט חבל לפול כרגע ברשת...

תשאר עם מה שיש לך ואז בעוד שנה-שנתיים אם ממש לוחץ לך ותרצה לנחליף אנחנו עוד נהיה פה...

שתהיה לכם שנה טובה ומתוקה HWZONE

פורסם

רק גירסת הפיירבלייד של ספייר שהוא גם ה GTO2 מאפשר פתיחת צינורות וודעית. (וביינתים לא ראיתי אותו בארץ)

פורסם

רק גירסת הפיירבלייד של ספייר שהוא גם ה GTO2 מאפשר פתיחת צינורות וודעית. (וביינתים לא ראיתי אותו בארץ)

בפעם ה100 FIREBLADE זה לא GTO2 הם שני גירסאות שונות

הGTO2 ניתן לפתיחה

http://www.noacomp.co.il/Category.asp?q=x800gto

פורסם

הכרטיס הזה באמת מדהים!

לפי כמה ביקורות שקראתי עליו, באמת אפשר לפתוח ל16 צינורות על ידי ביוס מיוחד, ובגלל זכרונות 1.6ns של samsung, אפשר להמהיר את הזכרונות ליותר מ1200 ואת הליבה למעל 500. כמובן שהכל תלוי בקירור במארז ובקירור על הכרטיס עצמו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים