פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים שמעתי שאם אני לוקח למשל זכרונות CL3 אז אפשר פשוט לכוון בביוס ל-CL2.5, זה נכון?? והאם זה נקרא OC או משהו כזה שגורם לחימום :-[?? והאם אפשר להפוך גם CL2.5 ל- CL2?? זה חשוב, אני קונה בקרוב זכרונות ואני צריך לדעת מה כדאי, תודה
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים לשנות אתה יכול, השאלה היא אם הזכרונות יסכימו . זה לא אוברקלוק ולא יגרום לחימום (אלא אם תוסיף מתח) וכמובן שבסופו של דבר, הכול תלוי בצ'יפים של הזכרונות שתקח
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים מחבר לשנות אתה יכול, השאלה היא אם הזכרונות יסכימו . זה לא אוברקלוק ולא יגרום לחימום (אלא אם תוסיף מתח) וכמובן שבסופו של דבר, הכול תלוי בצ'יפים של הזכרונות שתקח לא הכי הבנתי, למשל אני לוקח SAMSUNG DDR 512MB 400mhz, זכרונות פשוטים ב300ש"ח (מנועה). אז איך אני אמור לדעת אם הם "מסכימים" לרדת בתזמונים?? כאילו אני גם לא יודע מה הצ'יפים בכלל, בד"כ זה לא מצויין... והאם אפשר באותה מידה להוריד מCL2.5 ל-CL2?
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים אתה יכול לבדוק ברשתסביר להניח שהם ירדו ל2.5, פחות סביר (אבל אפשרי) שירדו גם ל2
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים מחבר אבל גם לא כל כך הבנתי מה הם בדיוק הצ'יפים- הECC וה TCCD הם שמות של צ'יפים כאילו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.