פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים שלום אני מעוניין לעשות לטלפון שלי בבית מספר חסום זאת אומרת שאני יתקשר לטלפונים לא יראו את המספר שלי.השאה אם יש דרך אלקטרונית זאת אומרת לבנות או לקנות משהוא שמתחבר לטלפון על מנת שזה יעשה ולא על ידי חיוג לכוכבית כלשהיא.מישהוא יודע איך עושים את זה?תודה
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים לא נשמע לי אפשריהרי זה מקבל את הזיהוי דרך חברת הטלפון (שמן הסתם יודעת מי מתקשר למי) ולא מהמכשיר שלך ישירותאני חושב שאפשר להגיד לבזק שיעשו את זה, אבל נראה לי זה שירות שעולה כסוף
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים ולא על ידי חיוג לכוכבית כלשהיא.אני מקווה שאין לאף אחד משניכם בגרות בהבנת הנקרא בקרוב...
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים בעצם הוא יכול לשאול את הבמאי של "תא הטלפון" הרוצח שם השתמש במכשיר לא רע בכלל לפי מה שהבנתי...
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים לפי דעתי הבדיחות שלך על הפנים, ואני מציע לפותח הנושא, שישתמש בכוכבית 43 מאשר לשלם כסף - וזה עובד בדוק !
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים לפי דעתי הבדיחות שלך על הפנים, ואני מציע לפותח הנושא, שישתמש בכוכבית 43 מאשר לשלם כסף - וזה עובד בדוק !מן הסתם הוא רוצה שגם בזק לא ידעו...
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים מן הסתם הוא רוצה שגם בזק לא ידעו...זה בערך כמו שתנסה להתחבר לאינטרנט בלי שהספקית שלך תדע...
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים יש הרבה מקומות שהבתים/משרדים הם מספרים חסומים.גם המשרד של אמא שלי.אני בטוח שבעזרת ספק הטלפון שלך (בזק ברוב המקרים) יכול לסדר לך את זה, בעד תשלום ככל הנראה.
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים מחבר אבל איך זה ששתי הסבתות שלי שמתקשרות מהקיבוץ תמיד המספרים שלהם חסומים והם אף פעם לא שילמו לשירות הזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.