פורסם 2005 באוקטובר 319 שנים חברה תעזרו לי רגע, הסתכלתי על הליקוי הרבה זמן דרך צילום רנטגן, זה מסוכן?חבל שאנשים לא מקשיבים.
פורסם 2005 באוקטובר 319 שנים אוקיי תודה, דרך אגב יש לי עדשות מדע, לא יודע אם הן חוסמות UV או לא, יש לי עוד סיכוי או שזה עוד יותר גרוע?עריכה: האמת שאני דווקא נוהג כל יום בלי סך שמש עם השמש בתוך הפנים שלי חופשי (אני לא אוהב את הסך שמש), כל מי שרואה אותי ככה לא מבין איך אני נוהג ככה... יכול להיות שזה אומר משהו על העדשות?אין קשר לעדשות חוסמות UVזה בכלל אור ניראה ותקווה שלא קרה כלום
פורסם 2005 באוקטובר 319 שנים מחבר תודה רבה הייתי צריך את התמונות.. אם יש עוד אני אשמח לקבל... איך צילמת? עם הקרטון או בעזרת עדשה?
פורסם 2005 באוקטובר 319 שנים טוב קראתי עד ע"מ 2 ואין לי יותר מידי מה להגיב אלא רק להסביר מה ההבדל בין ליקוי ירח לזה שסתם לא רואים אותודוגמא ל"סתם לא רואים" | | ירח | |כדו"הא | | | | שמש| | | |דוגמי לליקוי ירח | | | |ירח| כדו"הא | שמש| | | |כניראה יש איזה באג או משו למה אני ציירתי את הקווים ישרים!!
פורסם 2005 באוקטובר 319 שנים תודה רבה הייתי צריך את התמונות.. אם יש עוד אני אשמח לקבל... מז"א היית צריך
פורסם 2005 באוקטובר 319 שנים מחבר מז"א היית צריך התכוונתי שהייתי צריך... בכל אופן, למישהו יש עוד תמונות?
פורסם 2005 באוקטובר 319 שנים מחבר לא אכפת לי האיכות של התמונה או משהו.. סתם כדי להראות למורה שלי שאני מתעניין וכל החרא הזה...
פורסם 2005 באוקטובר 319 שנים אני שמח מאוד שהרשית לעצמך לעשות את זה.. אבל לפעמים יש לאנשים שצילמו תמונה ייחודית בעיה עם זה.
פורסם 2005 באוקטובר 319 שנים מחבר אני שמח מאוד שהרשית לעצמך לעשות את זה.. אבל לפעמים יש לאנשים שצילמו תמונה ייחודית בעיה עם זה. אין לי בעיה עם זה.. אני רק ביקשתי.. מי שרוצה להביא, כל הכבוד לו ואני מודה לא מאוד ומי שלא אז לא נורא אני מבין אותו... אני מעצב גרפי זה קצת שונה אבל גם דומה..
פורסם 2005 באוקטובר 319 שנים הנה גרסה קצת יותר גדולה של התמונה שצילמתי.זאת היחידה שיצאה לי טוב, דרך משקפיים עם פילטר מיוחד.נסיתי גם דרך טלסקופ עם פילטר מיוחד, אבל יצא קצת לא ברור.. go wild[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 319 שנים אין לי בעיה עם זה.. אני רק ביקשתי.. מי שרוצה להביא, כל הכבוד לו ואני מודה לא מאוד ומי שלא אז לא נורא אני מבין אותו... אני מעצב גרפי זה קצת שונה אבל גם דומה..הוא התכוון שלמי שצילם תתמונה יש בעיה, לא למי שלוקח אותה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.