פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים מישהו יודע אולי איך שולחים פקס בxp pro עם adsl? בלי תוכנה חיצונית אבל אולי עם נורטון
פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים אי אפשר לשלוח פקס עם ADSL אבל יש אתר שאפשר בעזרתו לשלוח פקסים אבל עם אתה כל כך רוצה לשלוח פקסים אתה יכול לקנות מודםולחבר אותו למחשב!
פורסם 2002 באוגוסט 1223 שנים אי אפשר לשלוח פקס עם ADSL אבל יש אתר שאפשר בעזרתו לשלוח פקסים אבל עם אתה כל כך רוצה לשלוח פקסים אתה יכול לקנות מודםולחבר אותו למחשב!מה זה החרטה הזה !!!!!!תן מספר פקס ואני שולח לך כמו גדול !!!!!
פורסם 2002 באוגוסט 1223 שנים אי אפשר לשלוח פקס עם ADSL אבל יש אתר שאפשר בעזרתו לשלוח פקסים אבל עם אתה כל כך רוצה לשלוח פקסים אתה יכול לקנות מודםולחבר אותו למחשב!מה זה החרטה הזה !!!!!!תן מספר פקס ואני שולח לך כמו גדול !!!!!א כול, אתה לא בשוק, תרגיע.ב, לא משנה כמה תצעק, אי אפשר לשלוח פקס בעזרת מודם ADSL או כול מודם אחר שלא תומך בשליחת פקסים.
פורסם 2002 באוגוסט 1223 שנים תן מספר פקס ואני שולח לךאני לא מתכוון להתווכח ( כן-לא כן-לא ) תן מספר !!!!!!זה ההוכחה הטובה ביותר
פורסם 2002 באוגוסט 1223 שנים אין שום דרך לשלוח פקסים דרך מודם אדסל.אולי יש לך מודם 56קיי שתומך בשליחת פקסים..
פורסם 2002 באוגוסט 1223 שנים נו זאת הכוונהלשלוח פקס עם ADSLבלי קשר למודם ADSL אלה עם מודם 56כמו שאמרתי ואתה ממשיך להתווכח.אני אמרתי שאי אפשר לשלוח עם מודם ADSL פקסים, נכון?לא אמרתי שאי אפשר עם מודם\פקס 56 קיי לשלוח פקסים, בטח שאתה יכול לחבר את שניהם....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.