פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים http://www.discclub.co.il/product.asp?Product_id=1598&Cat_Id=17 בבבקשה סלחו לי שלא פתחתי בסטיקי אבל זה משמ דחוף הבנאדם בטללפון אמרתי לו חכה 5 דקות אני יברר משהו אין את ה730B במלאי הוא יכול להביא לי את זה ב300 שקל פחות, איך הוא ביחס ל730B ?
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים זבלאם אתה רוצה מסך נורמלי תבחר אחד שמופיע בעמוד הראשון בסטיקי.הנתונים שלו בסדר חוץ מזויות הצפייה.ראית אותו בתצוגה או קראת ביקורת עליו?
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים נתונים לא אומרים שום דברגם הנתונים של ה-proview טוביםלחברה הזאת פשוט אין ניסיון וכלים כמו של סמסונג LG ושאר החברות המובילות שמציירות פי 1000 מסכים מהם.
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים מחבר לא לוקח...למי שלא יודע LITEON היא חברה גדולה מאוד בתחום הצורבים בחוץ לארץ, לפני 3 שנים הצורבים שלה היו מומלצים מאוד בפורום הזה. אני אישית חוויתי נסיון מר עם צורב שלהם.
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים אז מה עם היא גדולה?אין שום קשר טכולוגי בין צורב למסךבצורבים היא חברה טובה עם הרבה ניסיוןבמסכים היא לא
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים מחבר אז מה עם היא גדולה? אין שום קשר טכולוגי בין צורב למסך בצורבים היא חברה טובה עם הרבה ניסיון במסכים היא לא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.