פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים שלוםאני לפני רכישת הרמקולים Altec Lansing ATP 3 2.1 Speakers אחרי שקיבלתי עליהם המלצות חמות והבנתי שזה הסט שאני צריך לצרכים שלי (מוסיקה).כרטיס קול אני גם צריך להחליף (הכרטיס שלי מובנה על איזה מחשב של HP) ואני לא בטוח לאיזה...אני רק רוצה כרטיס שיביא את הרמקולים לידי ביטוי (שלא יקרה מצב שאני משקיע ברמקולים ובתכלס לא שומעים משהו בגלל הכרטיס קול) אבל אני גם לא צריך 7.1 כניסות וכל מיני שטויות (קצב דגימה, ביטים אנערף) שלא ממש הבנתי מהם (חח ואם הם לא שטויות אשמח אם תתקנו אותי).שמתי עין בעיקר על 2 אלה:Creative SB Live! 7.1 24-bit Bulk PCI Sound Card - 170 NISCreative Audigy 2 7.1 Value - 300 NISלגבי הCreative Audigy 2 Value שמתי לב שיש כל מיני סוגים שלו....חלק Value, חלק Bulk, חלק עם פיירוויר וחלק בלי...עם הפרשי מחירים די משמעותיים...מה הכי משתלם מבינהם?
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים מחבר כן אבל בכל זאת הקריאטיב לייב יחסית זול....גם כל הכרטיסי קול היום כמעט מגיעים 7.1...
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים לך על הaudigy value הרגילהכי טוב לצרכים שלך במחיר סבירתומך למרות שכדאי אולי לנסות לקנות איזה ציינטק אפילו יד שנייה
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים הaudigy 2 value ממש מתאים בשבילוכי הוא צריך אותו רק לרמקולים 2.1 ועדיין יש לו את המעבד את האודיגיעם כל התכונות המדהימות שלווגם במחיר סביר מאודמבחינתי מספיק הaudigy 2 value
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.