פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים יש לי גם שאלה כאן אמרתם שAMD כרגע לא תומכים בDDR2 כלומר אין לוח אם שמתאים גם לאינטל וגם לAMD שתומך בDDR2?או שהמעבד לא תומך ויש לוחות אם שכן תומכים?בנוסף מישהו יודע מתי AMD תתחיל ליצר מחשבים שתומכים בDD2?או לפחות מתי פחות או יותר היא אומר שהיא תעשה זאת?תודה מראש לעוזרים
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים AMD הולכת להוציא לוחות ומעבדים ל DDR2 בתחילת השנה (עם המעבר שלה לסוקט החדש) היתרון היחיד של ה DDR2 כרגע על ה DDR1 הוא המהירות (ב MHZ) שהיא בעצם מפצה על תזמונים איטיים יותר ב DDR2 , עם ההתפתחות הטכנולוגית של הזיכרון הנ"ל התזמונים יופחתו ואז זו תהיה האופציה העדיפה - כאשר ה DDR1 יתמעט וימות לבסוף.ואגב אני מזכיר לכולם כאן לפני שמדברים לקרוא ולהבין (יש מספר ביקורות באתר שמסבירות ברמה גבוהה מאוד את ההבדלים בין הזיכרונות השונים)
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים לDDR2 יתרונות רבים על הDDR"היתרון הטכנולוגי" של אינטל לא בא לידי ביטוי בגלל ה LATENCY הגבוה.אני לא מדבר על התזמונים של הזכרונות (יש DDR2 עם תזמונים מצויינים, הכול שאלה של כסף)אלא על ה LATENCY בין הבקר זכרון למעבד.נתחיל לראות שיפורים רציניים כאשר AMD יעברו לDDR2 או שאינטל יעברו לבקר זכרון במעבד. (שניהם אמורים לקרות במהלך 2006)*כל התגובות הלא קשורות נמחקו
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים מה הסוקט החדש?אולי המעבדים החד ליבתיים של amd (לא כולל סדרת ה-fx 51\53\55\57) , אבל מעבדי הליבה כפולה יותר יקרים וגם יש יותר מבחר מהם (5 אצל amd לעומת 3 אצל אינטל).
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים תן לי דוגמה ללוח אם טוב לאינטל שתומך גם ב-DDR1 וגם ב-DDR2 וגם ב-Dual Core ?אין חיה כזאת. השבב היחידי של אינטל שתומך גם ב-DDR וגם ב-DDR2 הוא ה-915 והוא לא מתאים לכפולי הליבה.יש לי גם שאלה כאן אמרתם שAMD כרגע לא תומכים בDDR2 כלומר אין לוח אם שמתאים גם לאינטל וגם לAMD שתומך בDDR2?או שהמעבד לא תומך ויש לוחות אם שכן תומכים?המעבדים שלה לא תומכים. בקר הזכרון המשולב על המעבד לא תומך בזכרונות DDR2
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים מה הסוקט החדש?אולי המעבדים החד ליבתיים של amd (לא כולל סדרת ה-fx 51\53\55\57) , אבל מעבדי הליבה כפולה יותר יקרים וגם יש יותר מבחר מהם (5 אצל amd לעומת 3 אצל אינטל).M2 יהיה הסוקט הבא עם 940 פינים (שמסודרים בשונה מה 940 פינים של AMD לשרתים)יש 4 כפולי ליבה לאינטל - 820, 830, 840, 840EE5 ל AMD והם: 3800, 4200, 4400, 4600, 4800ולדעתי היתרון הגדול של ה DDR2 הוא במתח הנמוךאבל רק זמן יגיד אם ה DDR2 ישתרש כמו DDR או ימשיך לעוף כמו RDRam
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים ולדעתי היתרון הגדול של ה DDR2 הוא במתח הנמוךאבל רק זמן יגיד אם ה DDR2 ישתרש כמו DDR או ימשיך לעוף כמו RDRamהזיכרונות של DDR2 הרבה יותר קרים לא?האם הם מתכננים רק להעלות את התדר או גם לישמור על תיזמונים הדוקים?
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים הבעיה העיקרית בDDR2 היא שאולי הם רצים על V נמוך וFSB גבוהה אבל התזמונים הם גרועיםDDR1 רץ על FSB נמוך אבל תיזמונים טוביםלכן הם די שווים
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים הזיכרונות של DDR2 הרבה יותר קרים לא?האם הם מתכננים רק להעלות את התדר או גם לישמור על תיזמונים הדוקים?קרים יותר בגלל שהם לא צריכים הרבה מתחאבל גם DDR פשוט לא רותח כל עוד זה לא BH-5 שמקבל 3.5Vהמגמה כרגע היא להעלות את התדר אפילו עד 1000MHz ובמקביל להוריד תזמונים לתזמונים יותר הגיונייםאבל שני אלה עדיין מחוץ להישג ידם של רוב האנשים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.