עבור לתוכן

רשת ביתית: אופציות למחשבים מרוחקים

Featured Replies

פורסם

אני צריך עזרה, יש לי שני מחשבים שאני מעוניין לרשת את שניהם כדי לשתף את חיבור האנטרנט, בעיקר.

הבעיה היא שהם מרוחקים, ורציתי לדעת איזה אפשרויות יש לי כדי לקשר ביניהם בלי יותר מדי כבלים שירוצו בכל הבית (ככה זה כשיש אמא עצבנית! :-\ ).

אני יודע שיש אפשרות לחבר ביניהם על תשתית קווי הטלפון?! אם מישהו יוכל להסביר לי כמה כזה דבר יעלה..

כנ"ל לגבי רשת אלחוטית.

ד"א, עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי מענה לשאלות שלי, תודה.

פורסם

על גבי קוי טלפון אתה יכול לחבר אותם, הבעיה ששלושה מכשירים שעושים את זה עולים בערך 300~370 דולרים... (פיתוח ישראלי אגב).

רשת אלחוטית זה גם פיתרון די יקר... אם אין לך הרבה כסף לשרוף על זה תשב עם אימא ותסביר לה שצריך את כל הכבלים הארוכים האלה אם היא לא רוצה לשלם הרבה כסף.

פורסם

תזמינו חשמלאי סביר שיחווט ככה שלא יתרוצצו חוטים בבית...

פורסם

הממ.. אם שני המחשבים עומדים קרוב לחלון, אתה יכול להעביר את החוטים מחוץ לבית.

פורסם

תזמינו חשמלאי סביר שיחווט ככה שלא יתרוצצו חוטים בבית...

קודם כל צריכה להיות תשתית בבית , בנוסף לקווי הטלפון שלוקחים שני חוטים אשר מתרוצצים בקיר\רצפה צריכים להיות עוד 4 חוטים בנוסף על מנת שהרשת תעבוד (אתה צריך לחבר את החוטים בשיטת RJ45) .

אצלי בבית לכל שקע של טלפון יש עוד בערך 15 חוטים (או גידים) שעוברים דרך הרצפה (לא רואים אותם) .

לא צריך "חשמלאי" כדי לחבר את החוטים , אם אני עשיתי את זה לבד אז לא כדאי לשלם למישהו מאות שקלים כדי שיחבר לך כמה חוטים מסכנים... זה ממש לא בעיה ( עבודה של שעה בערך ) .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים