עבור לתוכן

שאלה בקשר לפתיחת חזית מארז ( כנסו בבקשה )

Featured Replies

פורסם

כבר חודשים שאני מנסה להבין איך אני פותח את חזית המארז שלי , תקוע לי איזה מאורר 80 מ"מ שעושה רעשים נוראיים ואני נואש מלהוציא אותו משם ( הוא ממוקם לפני הארדיסק למטה ) , הדגם של המארז שלי הוא 319B ואני לא מוצא שום סימן לפתיחת המארז עצמו , לא ע"י ברגים או קליפסים או פתח מתחת למארז , השתגעתי כבר  :s07: .

הארדיסק על 40 מעלות + וזה לא נראה לי טוב למרות שכל המחשב שלי מקורר היטב וזה מה שמעצבן אותי פה , שאני לא יכול להגיע בשום דרך לפא*** מאורר שם .

יש למישהו רעיון לגבי זה ?!

אני אודה לו מאוד  :xyxthumbs:

תמונה :

img000f53xm.th.jpg

פורסם

אחד המארזים הג'נריים (גם לי יש מארז ג'נרי...)

גם אני רציתי להחליף את המאורר מקדימה אבל זה מאוד מסובך אתה צריך לפרק את כל החלק הקדמי של המארז...

המארזים האלה לא מתוכננים טוב בכלל ואם אתה מפרק שניים-שלושב ברגים כל המארז קורס, ניסיתי וזה מה שקרה

אז העדפתי שלא להתעסק עם זה והשארתי את המאורר שם.

פורסם
  • מחבר

אחד המארזים הג'נריים (גם לי יש מארז ג'נרי...)

גם אני רציתי להחליף את המאורר מקדימה אבל זה מאוד מסובך אתה צריך לפרק את כל החלק הקדמי של המארז...

המארזים האלה לא מתוכננים טוב בכלל ואם אתה מפרק שניים-שלושב ברגים כל המארז קורס, ניסיתי וזה מה שקרה

אז העדפתי שלא להתעסק עם זה והשארתי את המאורר שם.

וואי איזה באסההה......

אז איך אני מקרר בדיוק ת'הארדיסק ? כי לא בריא לו כל כך טמפ' גבוהה זה מקצר תזמן מחיה שלו

פורסם

יכול להיות שחזית המארז מחוזקת למארז בעזרת פינים מתרחבים , תקח טסטר ותנסה בעדינות לכל אורך הצד להרחיק את הפנל מהמארז

פורסם

יהיה יותר מועיל אם תעלה תמונה של פנים המארז מכיוון האחורה (בפנים) לכיוון ההארדיסקים

פורסם
  • מחבר

יהיה יותר מועיל אם תעלה תמונה של פנים המארז מכיוון האחורה (בפנים) לכיוון ההארדיסקים

הנה תמונות בקשה : ( אתה יכול לראות שאין קליפסים או תפסנים או כל דבר אחר כמו שהזכרתי מקודם )

1. img00018me.th.jpg

2. img00026qu.th.jpg

3. img00033dm.th.jpg

4. img00040mo.th.jpg

5.

img00056ls.th.jpg

:-\

פורסם

מה שיכול להיות זה או הברגות (או ניטים) מחזית המארז (מאחורי הפלסטיקה הקדמית) או יציקה אחת שהיא השלדה והפלסטיקה מחוברת אליה

או שהסביר יותר שהפלסטיק הקדמי פשוט מחובר ע"י קליפסים לשלדה הקדמית שאתה לא רואה

פורסם
  • מחבר

מה שיכול להיות זה או הברגות (או ניטים) מחזית המארז (מאחורי הפלסטיקה הקדמית) או יציקה אחת שהיא השלדה והפלסטיקה מחוברת אליה

או שהסביר יותר שהפלסטיק הקדמי פשוט מחובר ע"י קליפסים לשלדה הקדמית שאתה לא רואה

שמע ..יכול להיות שאתה צודק ..אבל יש שם את ששת העיגולים הכסופים הבולטים מחזית המארז , אותם אני אולי יכול להוציא ע"י פלאייר או משו בסגנון , אבל לך תדע מה יקרה או שאני עלול לשבור שם איזה פין ואח"כ התוצאה לא תיראה יפה לעין מבין ?!  :P

טוב תודה רבה בכל מקרה על העצות פה :yelclap:, אני יראה מה אני אוכל לעשות בנידון !  :cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים