עבור לתוכן

בחירה בין שני כרטיסי מסך

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני יודע על הקרבה המשפחתית של 9550 ו 9600 אבל במהירות של ה 9550, ה 8500 LE אוכל אותו בלי מלח שלא לתאר מה יהיה ההבדל לעומת 8500 רגיל.

פורסם

9550 בעל טכנולוגיות "מתקדמות יותר" מה8500LE למרות הזכרונות המהירים

פורסם
  • מחבר

אני יודע היתרון שלו הוא ה DX 9 כעיקרון אני מאוד אוהב את ה 8500 החלפתי אותו כי הוא כבר היה "עייף" - מידי פעם ארטיפקטים ו GTA SA לא רץ טוב - ראו אנשים שקופים וכו' וגם כי מישהו היה חייב לי אז כבר הלכתי על ה9550 והעדפתי את גרסת ה 256 מגה זיכרון כי אם הייתי לוקח את ה 128 היה סיכוי שהייתי מקבל אותו עם 64 ביט לזכרונות, ההבדל בין שניהם הוא שהזיכרונות ב 256 מגה איטיים יותר ב 4 מה"ז לעומת גרסת ה 128.

אבל בסופו של דבר אני מרוצה מהכרטיס.

פורסם

ה6200 של GIL עולה כמעט כמו 9550 256מ"ב וכמעט בטוח לפתוח אותו היה עדיף לקחת אותו לא?

פורסם
  • מחבר

זה שהביא לי את הכרטיס היה לו מבחר מוגבל מלכתחילה ובכל מקרה אני מעדיף ATI על אנבידיה אז ה 9550 בסדר מבחינתי, התכנון המקורי היה 9600 XT אבל היו כמה ויכוחים ולא רציתי לחכות עוד חודש לכרטיס אז לקחתי בסוף את ה 9550. מה גם שאני צריך תמיכה טובה ב DVD ול ATI יש יתרון משמעותי על אנבידיה בנושא הזה וגם אני לא גיימר כבד אז הכרטיס יספק אותי ואם הזמן כמות הזמן שאני משחק תרד עוד ועוד (אני נשוי +) אז בשביל פעם ב הכרטיס מספק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים