עבור לתוכן

תמונות של ה- Dell 2405FPW החדש

Featured Replies

פורסם

קיבלתי את המחשב והמסך החדשים וצילמתי כמה תמונות. אחרי שהתרגלתי לירות על גלובים לא מזוהים של פיקסלים ב- BF2, לשחק ב- 1920x1200 זו בהחלט חוויה מרעננת (זוג ה- 7800GT עושים עבודתם נאמנה). בכל אופן, המחשב בסה"כ מצויין מלבד כמה חבלי לידה (לפעמים כשאני מתחיל וידאו המסך מתעוות כמו בתמונה 5 ואז אני חוטף BSOD).

img080919wf.th.jpgimg08103nq.th.jpgimg08133bk.th.jpgimg08110ul.th.jpgimg08168ik.th.jpgimg08194lk.th.jpgimg08202px.th.jpg

פורסם

אחי זכיתה בהגרלה של ה50 מליון???? :lol: :lol: :lol:

סתם אחי מסך מדהים הלוואי עלי...תתחדש...

פורסם

הרגע גיליתי מחדש את משמעות המילה קנאה...

עריכה: תגיד איזה משחק מכוניות אתה מריץ שם?

פורסם

כמה עלה לך?.. ואיפה?

פורסם

נראה מצויין...תתחדש ;).

פורסם

שווה אחי!!!

אתה יכול לראות את כל העמוד הזה של התרד בלי לרדת או להעלות את העמוד.

פורסם
  • מחבר

יופי, שלחו את הת'רד לגלות.

המחשב והמסך באו להחליף מחשב ומסך שנגנבו אז אני אודה לכם אם לא תגנבו לי אותם שוב. אגב, המסך נקנה ב- team (היבואן) ועלה 6700. המשחק שרץ שם זה Live for Speed S2... סימולטור נהיגה משובח.

פורסם

כל זה ולא דפקת תמונה ב-PIVOT?

תתחדש

נראה חמוד

אם היה לי תקציב הייתי לוקח

פורסם

פששש איזה מסך! איכות!

16 או 12 MS?

פורסם

6700 שקל?? :o

זה שווה את זה? לא עדיף כבר שני מסכים?

פורסם

כל תגובות הספאם נמחקו, ואותם משתמשים( CyberD/holy J/Evman007 ) קיבלו אזהרה(Evman007 - זאת כבר אזהרה שנייה שלך, אני מציע לך לשים לב בפעם הבאה, משום שעוד אזהרה אחת - אתה תושתק/תורחק מהפורום)

הסיבה שקיבלתם את האזהרה - ההודעות שלכם לא היו קשורות לנושא העיקרי בדיון, על כל תגובת ספאם מקבלים אזהרה!

פורסם
  • מחבר

כל זה ולא דפקת תמונה ב-PIVOT?

לבקשתך.

img082311hv.th.jpg

המסך הוא 16ms אבל לא שמתי לב ל- ghosting... לא במשחקים ולא בסרטים. באשר לשני מסכים - אני מעדיף מסך טוב אחד מאשר שניים בינוניים.

פורסם

מדהים תתחדש :xyxthumbs:

פורסם

ואוו ממש אהבתי שזה הולך גם לאורך...מדהים....

פורסם

באשר לשני מסכים - אני מעדיף מסך טוב אחד מאשר שניים בינוניים.

אבל בכסף הזה אתה יכול לקנות שניים מעולים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים