פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים קיבלתי את המחשב והמסך החדשים וצילמתי כמה תמונות. אחרי שהתרגלתי לירות על גלובים לא מזוהים של פיקסלים ב- BF2, לשחק ב- 1920x1200 זו בהחלט חוויה מרעננת (זוג ה- 7800GT עושים עבודתם נאמנה). בכל אופן, המחשב בסה"כ מצויין מלבד כמה חבלי לידה (לפעמים כשאני מתחיל וידאו המסך מתעוות כמו בתמונה 5 ואז אני חוטף BSOD).
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים אחי זכיתה בהגרלה של ה50 מליון???? :lol: סתם אחי מסך מדהים הלוואי עלי...תתחדש...
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים הרגע גיליתי מחדש את משמעות המילה קנאה...עריכה: תגיד איזה משחק מכוניות אתה מריץ שם?
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים שווה אחי!!!אתה יכול לראות את כל העמוד הזה של התרד בלי לרדת או להעלות את העמוד.
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים מחבר יופי, שלחו את הת'רד לגלות.המחשב והמסך באו להחליף מחשב ומסך שנגנבו אז אני אודה לכם אם לא תגנבו לי אותם שוב. אגב, המסך נקנה ב- team (היבואן) ועלה 6700. המשחק שרץ שם זה Live for Speed S2... סימולטור נהיגה משובח.
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים כל תגובות הספאם נמחקו, ואותם משתמשים( CyberD/holy J/Evman007 ) קיבלו אזהרה(Evman007 - זאת כבר אזהרה שנייה שלך, אני מציע לך לשים לב בפעם הבאה, משום שעוד אזהרה אחת - אתה תושתק/תורחק מהפורום)הסיבה שקיבלתם את האזהרה - ההודעות שלכם לא היו קשורות לנושא העיקרי בדיון, על כל תגובת ספאם מקבלים אזהרה!
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים מחבר כל זה ולא דפקת תמונה ב-PIVOT? לבקשתך. המסך הוא 16ms אבל לא שמתי לב ל- ghosting... לא במשחקים ולא בסרטים. באשר לשני מסכים - אני מעדיף מסך טוב אחד מאשר שניים בינוניים.
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים באשר לשני מסכים - אני מעדיף מסך טוב אחד מאשר שניים בינוניים.אבל בכסף הזה אתה יכול לקנות שניים מעולים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.