פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים <R0cKF0rD> אהההההה <Pure-Gold> מה ? <R0cKF0rD> יש לי בדיחה <R0cKF0rD> שני אשכים הולכים ברחוב : <R0cKF0rD> אשך א' - מה קרה ידידי, אתה נראה לי קצת מדוכא <R0cKF0rD> אשך ב' - אני... מדוכא?! מה פתאום! אני דווקא די מאושך ועוד אחת נוספת... שני גרמנים הולכים ברחוב : גרמני א' - אייט עאון סליחץ היידר שליכטן?! גרמני ב' - מה?!?!?! LMFAOOOOOOOOOOOOO!!!!!!! :lol: ועוד אחת, מהמסגרת הצבאית - א - אוהל. ב - זה בית זה. ג - זה יצאתי מהסבב! 8)
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים זה משהו בסגנון , חה חה חה , חה חה חה , חה חה , חחחחחחחחחחח , LOL , אבל תנוחת המוצא שלך היא שכיבה על הרצפה , והתגלגלות מצד לצד , תוך כדי החזקת הבטן .
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים <R0cKF0rD> אהההההה <Pure-Gold> מה ? <R0cKF0rD> יש לי בדיחה <R0cKF0rD> שני אשכים הולכים ברחוב : <R0cKF0rD> אשך א' - מה קרה ידידי, אתה נראה לי קצת מדוכא <R0cKF0rD> אשך ב' - אני... מדוכא?! מה פתאום! אני דווקא די מאושך ועוד אחת נוספת... שני גרמנים הולכים ברחוב : גרמני א' - אייט עאון סליחץ היידר שליכטן?! גרמני ב' - מה?!?!?! LMFAOOOOOOOOOOOOO!!!!!!! :lol: ועוד אחת, מהמסגרת הצבאית - א - אוהל. ב - זה בית זה. ג - זה יצאתי מהסבב! 8) :lol:
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים קצת מאוחר מידי כדי להיות עדיין שיכור תחת לא ? יש בלינק הבא כמה בדיחות נחמדות... תלוי באיזה מצב צבירה אתה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3149206,00.html#n
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.