עבור לתוכן

איזה ספק יהיה הכי כדאי?, זה דחוף!! כנסו לעמוד 3....

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה.

ושמעתי לאחרונה שאתם מדברים פה על הספק CHANNEL WELL TECH 400W ATX V2.0, ואמרתם שהוא איכותי, אז הוא יהיה בסדר למערכת שציינתי??

( ש"ח290- http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3917). הוא איכותי כמו הFSP?

פשוט אני מנסה לסדר איזה קומבינה ואולי להשיג מארז וספק אחרים במחיר סביר, שלא יהיו בעיות....

או למשל הספק באנטק- ANTEC SLK3700AMB 350W, גם יהיה עדיף על הHEC??

• תגובות 36
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

ה Antec יהיה עדיף על ה Hec

וה ChannelWell Tech עדיף על שניהם

ה ChannelWell אמור להיות באיכות דומה ל FSP (ד"א בדגמים מקבלים למשל FSP 350W 350-60THN ו ChannelWell 350W Dual Rail, הם נראים זהים מבחוץ והם מוציאים הספקים זהים בריילים החשובים 12V1 12V2)

פורסם
  • מחבר

ה ChannelWell אמור להיות באיכות דומה ל FSP (ד"א בדגמים מקבלים למשל FSP 350W 350-60THN ו ChannelWell 350W Dual Rail, הם נראים זהים מבחוץ והם מוציאים הספקים זהים בריילים החשובים 12V1 12V2)

אם האנטק עדיף על הHEC אז מה השאלה בכלל, ברור שאני אקח את האנטק- זה יוצא סך הכל 15 ש"ח יותר :P

לגבי הChannelWell אני אראה, אם זה לא יצא (יחד עם מארז) יותר מדי אז אני אקח. התכוונת לספק ה350W שלהם, נכון?

לגבי מארז האנטק- ראיתי שיש רק מאוורר 120מאחור, ומקום לעוד אחד מקדימה, זה הכל??

פורסם

אם האנטק עדיף על הHEC אז מה השאלה בכלל,  ברור שאני אקח את האנטק- זה יוצא סך הכל 15 ש"ח יותר  :P

לגבי הChannelWell אני אראה, אם זה לא יצא (יחד עם מארז) יותר מדי אז אני אקח.   התכוונת לספק ה350W שלהם, נכון?

לגבי מארז האנטק- ראיתי שיש רק מאוורר 120מאחור, ומקום לעוד אחד מקדימה, זה הכל??   

מה שאמרתי נכון לגבי כל ספק כוח של ChannelWell שאפשר להשיג בארץ

לגבי האנטק זה הרעיון - שקט, וזה ע"י כמות מאווררים קטנה, ומאווררים גדולים ושקטים

פורסם

ליאור, CWT מייצרים לאנטק. יותר טוב מאנטק זה לא. כמובן שאני מדבר על ספקים דומים בתקן ATX2.

פורסם
  • מחבר

מה שאמרתי נכון לגבי כל ספק כוח של ChannelWell שאפשר להשיג בארץ

לגבי האנטק זה הרעיון - שקט, וזה ע"י כמות מאווררים קטנה, ומאווררים גדולים ושקטים

יופי, שקט שקט, השאלה היא אם הוא מספיק מאוורר .....

ולגבי הCWT ההבדל בין ה350W ל400W זה רק איזה 50ש"ח אז אני אקח כבר את ה400W.

ויש לך מושג כמה בערך מקבלים זיכוי על ספק שבא עם מארז? למשל על הספק שב-Supertalennt Armor Gaming Case 400W Black (עולה 360ש"ח) ??

או על הספק שבCOMPUCASE?

פורסם

ליאור, CWT מייצרים לאנטק. יותר טוב מאנטק זה לא. כמובן שאני מדבר על ספקים דומים בתקן ATX2.

בדיוק הנקודה שלי

ה Antec המדובר הוא ענתיקה ATX v1.3

ה CWT הוא ATX v2.01

יופי, שקט שקט,  השאלה היא אם הוא מספיק מאוורר .....

ולגבי הCWT ההבדל בין ה350W ל400W זה רק איזה 50ש"ח אז אני אקח כבר את ה400W.

ויש לך מושג כמה בערך מקבלים זיכוי על ספק שבא עם מארז? למשל על הספק שב-Supertalennt Armor Gaming Case 400W Black (עולה 360ש"ח) ??

או על הספק שבCOMPUCASE? 

משתנה מחנות לחנות ומספק לספק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים