עבור לתוכן

איזה ספק יהיה הכי כדאי?, זה דחוף!! כנסו לעמוד 3....

Featured Replies

פורסם

שלום, אני עומד לקנות מחשב בקרוב, ותכננתי ללכת על הטרנספומר ב400ש"ח, וספק FSP 400W ב380ש"ח. אז מה אתם אומרים? כדאי? יש המלצה למארז+ספק אחרים עד 780ש"ח?? או רק מארז עד 400ש"ח??

שמעתי שהמאווררים בטרנספורמר מרעישים- זה נכון? יש פה מישהו שיש לו את המארז הזה יכול להמליץ עליו?

המליצו לי גם על ה- ANTEC SLK3800B 400W ב750, שווה?? מה שחשוב לי שיהיה שקט (כמה שאפשר), ומקורר טוב.

ד"א המחירים הם מנועה, וחשוב שההמלצות יהיו משם.

זה חשוב, אני קונה את המחשב בקרוב. תודה! :xyxthumbs:

• תגובות 36
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לך על זה

מארז מצויין!

ועוד הוא בא עם ספק 400W של Antec בגרסה החדשה (v2.0)

תחדש אחי :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

לך על זה

מארז מצויין!

ועוד הוא בא עם ספק 400W של Antec בגרסה החדשה (v2.0)

תחדש אחי :xyxthumbs:

בדוק? של אנטק עדיף?? ולמה- הוא יותר מקורר? שקט? אני לא בטוח כי הוא גם יחסית קטן

ועזבו את הספק, כמו שאמרתי יש את הFSP400W שהוא איכותי וזול, כך שמה שחשוב זה איכות המארז עצמו

ותודה.

עוד עצות ודעות בבקשה :yelclap:

אני כבר עומד לקנות...

פורסם

עם אתה מחפש שקט תישכח מהטרנספורמר (כמו מטוס!!!)יש לי אותו והוא ממש מרעיש!(אבל אני אוהב את זה!! )

עדיף את האנטק עם אתה מעדיף שקט

אבל עם אתה רוצה מארז מקורר טוב ולא אכפת לך משקט אז הטרנספורמר הוא הבחירה הטובה ביותר!

פורסם
  • מחבר

מה אני אגיד לך, חשוב לי גם שקט (הוא נמצא בחדר שינה שלי, ואני רוצה שיישאר פועל בלילה לפעמים), וגם קירור די חשוב....

אבל אם זה הבעיה של הטרנספורמר אז פשוט אני יחליף את המאווררים שבאים איתו למשהו יותר שקט, לא??

פורסם

החלפה של המאווררים שם תעלה לך לא מעט

נניח שיעלה לך 50 שח למאוורר ואתה תקנה ארבע

50 *4 יצא לך עוד 200 שח רק למארז מה שיתן לך רק 180 שח לספק בתקציב שנתת

לדעתי לא משתלם

אם אתה באמת מתכנן כזה דבר תשווה את הטרנספורמר למארזים של 600 שח כי זה הנזק שיוצא לך בסןף ולא למארז ב 400 שח

פורסם

אם אתה באמת מתכנן כזה דבר תשווה את הטרנספורמר למארזים של 600 שח כי זה הנזק שיוצא לך בסןף ולא למארז ב 400 שח

והוא עדיין יהיה עדיף כמעט כל כולם או על כולם

פורסם
  • מחבר

אבל הרי מקבלים איזה החזר על המאווררים שבאים איתו, לא??

וחוץ מזה, אם כבר אתה משווה ככה, אז גם האנטק גם ככה בא רק עם מאוורר 120 אחד, ואני אצטרך לקנות עוד איזה 120אחד, ו 90 אחד, שזה גם יצא אותו דבר בערך.... ואת זה כבר נראה בהמשך, לא נראה לי שהרעש כל כך יפריע לי כי אפשר גם להחליש את המאווררים בזמן פעולה לא מאמצת, ואז זה שקט, נכון??

והמליצו לי גם על זה-http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2999 ואמרו אפילו שהספק לא ג'נרי, מה אתם אומרים? יש מצב? או לפחות לקבל זיכוי 260ש"ח ( :silly:) .?.......

תודה

פורסם

ג'נרי

פורסם

ליאור תגיד, ראית פעם את הטרנספורמר ושמעת את הרעשים שלו?.

אפשר לישון איתם בלילה?

פורסם

ראיתי אותו אבל לצערי פועל רק עם דלת פתוחה ולא סגורה

ככה שעל הרעש אני לא יכול להגיד את דעתי

הרעשים קצת הציקו לי (דגש על קצת) כשהדלת פתוחה

אבל אני לא בנאדם שרעש מציק לו ממש

פורסם
  • מחבר

טוב תודה.

ועכשיו רק אם אתם יכולים להמליץ על מאוורר 120 למארז, משהו זול ושקט ( ;D) , ומאוורר 80למארז (כנ"ל ;D) , תודה!

פורסם

בתחום השקטים יש לך GalcialTechים

פורסם

ראיתי אותו אבל לצערי פועל רק עם דלת פתוחה ולא סגורה

ככה שעל הרעש אני לא יכול להגיד את דעתי

הרעשים קצת הציקו לי (דגש על קצת) כשהדלת פתוחה

אבל אני לא בנאדם שרעש מציק לו ממש

כן אבל אתה בטח ראית אותו במעבדה או במקום כל שהוא, לא בחדר שינה.

בכל מקרה, ההבדלים בין דלת סגורה ופתוחה לא אמורים להיות כאלה משמעותיים נראה לי, נכון?

ואם כבר אני שואל בקשר למארזים, מה אתה אומר על הסונטה 2?

http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=15139

לא הבנתי מה זה הSmartPower 2.0 , יותר טוב מהtrue power או פחות טוב? והאם הוא מספיק למערכת משחקים?

פורסם
  • מחבר

בתחום השקטים יש לך GalcialTechים

כן אבל אין כאלה בנועה, ואני קונה הכל משם. מה למשל עם הזלמן- ZALMAN ZM-F1 80MM ב40ש"ח ?? מה בכלל אמור להיות המחיר של מאווררי 80/120??

לגבי הסונטה אני יודע שזה מארז מאוד מאוד שקט, וגם מקורר די טוב. לא יודע לגבי הספק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים