עבור לתוכן

אני צריך המלצה על מעבד ולוח אם

Featured Replies

פורסם

אני צריך המלצה על מעבד טוב ולוח אם שיתאים לו (אבל שיהיה בלוח SATA,PCI-E)

פורסם

תקציב? שימושים?

פורסם
  • מחבר

למשחקים וגלישה באניטרנט ועוד

התקציב 850+- ש"ח ללוח אם ו850 +-ש"ח למעבד

פורסם

ATHLON 3000 + DFI INFINITY

1550 בערך

פורסם

גם Abit KN8 Ultra, Abit AN8 Ultra, Asus A8N-E, Albatron K8NF4U הם לוחות מצוינים וזולים (לרוב)

פורסם
  • מחבר

אפשר פרטים על המעבד הוא טוב? הוא יותר טוב מפנטיום 4 ?

פורסם

לאיזה שימושים?

פורסם

גם Abit KN8 Ultra, Abit AN8 Ultra, Asus A8N-E, Albatron K8NF4U הם לוחות מצוינים וזולים (לרוב)

מה ההבדל בין שני לוחות ה Abit ?

פורסם

אפשר פרטים על המעבד הוא טוב? הוא יותר טוב מפנטיום 4 ?

שמע אתה מזכיר לי את הנובים שמתלהבים מה''פנטיום 4'',קודם כל יש מעבדי פנטיום 4 עם ג'יגה הרץ נמוך אז הם קקה,ויש איכותים,תלוי גם כמה BIT יש להם (32 או 64),המעבד שהביאו לך מעולה!

פורסם
  • מחבר

כמה bit יש לו ומה המהירות שלו (של המעבד שנתנו לי)

פורסם

מה ההבדל בין שני לוחות ה Abit ?

כבר ציינתי מתישהו אבל חפיף:

* קיום Silent OTES ב AN8

* קיום uGuru ב AN8

זהו עד כמה שזכור לי אבל אפשר לעשות חיפוש ובטח לגלות את ההודעה שלי שבדקתי לעומק את ההבדלים

פורסם

כמה bit יש לו ומה המהירות שלו (של המעבד שנתנו לי)

64ביט, 1.8GHZ

פורסם

הוא כעקרון 1.8Ghz אבל בגלל השיטה השונה של AMD בכמות הנתונים שעוברת לcycle אז הוא AMD בעצם מגדירים אותו כ 3000+ שזה אומר שהוא משתווה למעבד של אינטל במהירות 3.0Ghz ולפעמים עובר מעבדים של אינטל במהירויות של 3.2.

בקיצור.... זה מעבד מצויין הוא הרבה יותר טוב מהמעבדים המתחרים של אינטל וגם לא יקר כמוהם.

פורסם

שמע אתה מזכיר לי את הנובים שמתלהבים מה''פנטיום 4'',קודם כל יש מעבדי פנטיום 4 עם ג'יגה הרץ נמוך אז הם קקה,ויש איכותים,תלוי גם כמה BIT יש להם (32 או 64),המעבד שהביאו לך מעולה!

הרגת אותי. "מזכיר לי את הנובים.." :lol:

כבר ציינתי מתישהו אבל חפיף:

* קיום Silent OTES ב AN8

* קיום uGuru ב AN8

זהו עד כמה שזכור לי אבל אפשר לעשות חיפוש ובטח לגלות את ההודעה שלי שבדקתי לעומק את ההבדלים

כתבת פעמיים AN8..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים